logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Premium XL – tot ce-ți trebuie pentru mobilă DIY

Do-It-Yourself este un curent care prinde și în România, mai ales în rândul tinerilor. A-ți crea singur mobilierul este nu doar un mod de economisire a banilor, ci și o activitate creativă extrem de plăcută și un mod de personalizare absolută. De acum, există în România un magazin din care-ți poți cumpăra modulele de transformat în mobilier.

premium_xl_comoda-3359
Mic mobilier și accesorii pentru mobila de creat acasă/Premiumxl.ro
Andreea Chiru  |  17 Mai 2018

E vorba despre un magazin online, premiumxl.ro, ce comercializează mic mobilier și accesorii care să te ajute la configurarea unor piese pe gustul fiecărui cumpărător. Există mai multe game de sertare pentru a crea singur comoda sau noptiera dorită, dar și accesorii practice, de tipul picioarelor pentru mobilier.

www.premiumxl.ro

Sertarele sunt de mai multe dimensiuni și culori, fiind ideale pentru mobilier de tip paleți; sertarele sunt deja accesorizate cu butoni, iar clientului îi rămâne sarcina de a alege dimensiunile și nuanța.  Premiumxl pune la dispoziția clientului două tipuri de sertare, al doilea fiind deschis, pe post de module pentru comode. Nu doar dimensiunea și culoarea, ci și designul cade în sarcina… cumpărătorului.

www.premiumxl.ro

În același magazin online, am descoperit și unele dintre cele mai simpatice rafturi și polițe, ce contribuie de asemenea la crearea unui interior de tipul Do It Yourself. Sunt modele dintre cele mai variate, iar un set constă în cele mai multe cazuri din câte trei elemente de configurat în forma aleasă de fiecare acasă. Conform informațiilor de pe site-ul premiumxl.ro, livrarea produselor se face gratuit pe tot teritoriul țării.

www.premiumxl.ro

www.premiumxl.ro

www.premiumxl.ro

Publicitate
Publicitate