logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Revista Atelierul: One Open Night la Deco-Box

Revista Atelierul deschide spațiul de expunere și concepere a produselor de autor Deco-Box, pe 19 mai 2018, între orele 19:00- 24:00. Proiectul Revista Atelierul: One Open Night la Deco-Box, inițiat de Mihaela Ion face parte din seria de proiecte colaterale pentru Noaptea Muzeelor 2018. Pe perioada nopții publicul va avea acces la atelierul unui designer român care activează de peste 5 ani în mediul național și internațional de design -  Liliana Stoica, fondatoare a brandului Deco-Box.

Revista Atelierul
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Mai 2018

Mihaela Ion, manager cultural cu o experiența de peste 12 ani în domeniul industriilor creative și culturale românești, și cofondatoare Revista Atelierul, va fi curatoarea expoziției și va povesti publicului interesat despre experiența organizării de evenimente dedicate industriilor creative, cum ar fi "Un nou trend de lifestyle" și "Noaptea albă a creatorilor si designerilor de produs", evenimente la care Liliana Stoica participă de peste 5 ani. Colaborarea curator-artist dintre Mihaela Ion și Liliana Stoica a început din 2016, când acestea au inițiat proiectul național "Un nou trend de lifestyle", în București și Timișoara.

Revista Atelierul

Evenimentul cu intrare gratuită, adiacent Nopții Muzeelor 2018, promovează produsele create de designerii de produs și autor drept obiecte cu potențial de a deveni opere contemporane. Într-un loc de consum de cultură insolit, de pe strada Rușețu, nr. 4, la etajul 2, București, vizitatorii nocturni au acces la spațiul de lucru și expunere a designerului român.
Proiectul Revista Atelierul: One Open Night la Deco-Box aidoma tuturor proiectelor inițiate de Revista Atelierul, contribuie la construirea și dezvoltarea constantă și eficientă a unei comunități naționale a autorilor si designerilor de produs, ale căror creații trebuie să se regăsească în muzee și galerii de artă. 
Revista Atelierul este o platformă activă de promovare online și offline a industriilor creative și culturale naționale și internaționale.  Revista Atelierul s-a poziționat de la data fondării, în 2010, ca un promotor activ al produselor de autor și de designer. Cu un număr de peste 6 milioane de cititori, în cei 8 ani de activitate, Revista Atelierul a realizat un content de peste 3000 de articole, promovează peste 1.500 de artiști și designeri de produs și este un partener media viabil la peste 600 de evenimente de profil naționale și internaționale. 

revista_atelierul_x_noaptea_muzeelor_1-3354
Un eveniment de marcă în industria designului de produs

Despre eveniment și designerul care își deschide atelierul pentru proiectul Revista Atelierul: One Open Night la Deco- Box, Mihaela Ion, afirmă: “Liliana Stoica este un designer emergent, care pătrunde încet în lumea artei prin intermediul lucrărilor sale de lemn. Folosind o cromatică puternică, artista vrea ca lucrările sale să se regăsească în casele celor care se abat de la stilul minimalist. Lucrările sale sunt pe atât de practice, pe cât sunt și pete de culoare de care are nevoie fiecare încăpere.”

Revista Atelierul

Liliana Stoica, fondatoarea brandului Deco-Box, a lansat încă din 2013, prin combinația inedită dintre lemn și culoare, un nou stil în designul de interior, ce pune accentul pe exprimarea personală și manifestarea originalității: culori vii pentru o ambianța veselă.  Atelierul său este unul de prelucrare a lemnului, printre primele ateliere de artă 3D de lemn pe lemn, unde se creează produse de autor și obiecte de artă. Pornind de la ideea că suntem cu toții făcuți din culoare, un conglomerat de vibrații și spații, spiritul artistic nonconformist al designerului a început un fir narativ care, prin bucăți de lemn geometrizate și colorate, au prins viață în atelierul său de creație.
Proiect organizat de Revista Atelierul în colaborare cu Deco-Box
Proiect conex Noaptea Muzeelor 2018
 

Publicitate
Publicitate