logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei feluri de tăblii de pat ultramoderne

În zona dormitorului, tăblia patului a căpătat un adevărat rol estetic. De la formă până la cromatică și dimensiuni, tăbliile de pat Ami White par să rescrie conceptul de confort sub forma unei combinații de funcții estetice și practice.

pat_amy_white-3349
Sofisticate, moderne și complet personalizate/AmiWhite.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Mai 2018

Ami White este un producător de paturi din România, paturi personalizate, în sensul că fiecare model se execută pe comandă. Clientul alege modelul de pat, iar structura și calitățile saltelei sunt decise în funcție de gabaritul clientului și rutina lui nocturnă. Dar dincolo de aceste considerente, paturile Ami White se disting de cele ale concurenților inclusiv prin aspect și formă. Tăbliile sunt cele care la prima vedere fac diferența. Vă prezentăm trei modele dintre mai moderne.

www.amiwhite.ro
Model Coffee Chocolat

Coffee Chocolat este un model de pat de la Ami White cu tăblie ce joacă rolul unui adevărat miniperete. Nu numai patul este ancorat de această tăblie subțire, ci și noptierele, făcând din acest pat o adevărată insulă a confortului. Tăblia este tapițată într-o combinație cromatică inspirată de cafeaua cu lapte.

www.amiwhite.ro
Model Hampton

Hampton Midnight are o tăblie sofisticată prin design și culoare. Nuanța de albastru vibrant e completată o formă cu aripioare laterale, inspirând nevoia de protecție. Tăblia acestui pat de la Ami White este capitonată cu nasturi, pentru un plus de aspect original.

www.amiwhite.ro
Model Diamond

Diamond este cel mai nou model de pat cu tăblie de la Ami White, iar denumirea este sugestivă. Tăblia foarte înaltă este tapițată într-o stofă lucioasă, de culoare argintie, evocând cu adevărat strălucirea unei bijuterii.
Indiferent de model, toate paturile Ami White sunt garantate pentru o perioadă de zece ani.
 

Publicitate
Publicitate