logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Icon Wood – parchet pentru situații neobișnuite

Parchetul nu e chiar pentru orice încăpere a casei, se zice. Cei de la Icon Wood explică faptul că un parchet de calitate și bine întreținut își poate găsi cu ușurință loc în oricare dintre încăperile așa zise interzise la parchet – cele cu umiditate ridicată și cu trafic intens.

parchet_iconic_profil-4315
Baie, bucătărie și case în care locuiesc animale de companie/Iconicwood.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Iulie 2019

Cei de la Icon Wood au o colecție completă de parchet pentru întreaga casă – nu doar dormitoare, hol și living, ci și bucătărie, baie și case în care locuiesc animale energice de companie. În baie, Icon Wood recomandă parchetul din esențe de lemn exotic, care rezistă foarte bine la condiții de abur și stropi. Nici colecțiile de parchet din stejar european nu sunt mai prejos, aceste două materiale fiind de regulă cele mai potrivite în baie. Cu câteva condiții minime: stropii de apă să fie șterși după folosirea băii, parchetul să fie montat de o echipă de profesioniști, baia să dispună de un sistem bun de ventilație.

www.iconicwood.ro

În bucătărie, Icon Wood recomandă iarăși parchetul de lemn; dispune în portofoliul său de produse special destinate acestei încăperi. Parchetul se potrivește bucătăriei la fel de bine ca oricărei alte încăperi, asigurând continuitate estetică, mai ales în cazul bucătăriilor integrate livingului. Totuși, câteva reguli trebuie respectate: parchetul din bucătărie cu finisaj pe bază de ulei trebuie lăcuit cam de două ori pe an, ca regulă de menținere a calității sale, petele de la gătitul și spălatul vaselor trebuie îndepărtate la finalul fiecărei zile, o lavetă umezită cu apă este instrumentul cel mai bun, în locul substanțelor care pot ataca parchetul din lemn.

www.iconicwood.ro

Iconic Wood dispune și de o colecție de parchet rezistent la zgârieturile animalelor de companie. Pisică sau câine, micile urme lăsate de gheruțe sunt inevitabile, iar pentru evitarea lor merită ales un parchet de calitate.

www.iconicwood.ro

Publicitate
Publicitate