logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Laguna Showroom: cum să ai o baie… nobilă

Pentru că între stilul modern și cel clasic există o serie de oameni care locuiesc împreună dar au preferințe uneori diametral opuse, amenajarea băii sau renovarea ei pot da mari bătăi de cap. Pe piața de profil, pare că trebuie să faci o alegere clară – contemporan sau tradițional?

A NOBLE LAV ENCAS T3 V2 TG 1
A NOBLE LAV ENCAS T3 V2 TG 1
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Septembrie 2018

Ei bine, nu e chiar așa. În România au început să apară colecții de mobilier și accesorii pentru baie ce împacă cele două stiluri mai sus menționate, rezultând o amenajare pe cât de actuală, pe atât de primitoare în sens clasic. Una dintre aceste colecții este cea a lavoarelor Noble de la Laguna Showroom, creată special pentru obținerea unei atmosfere fără vârstă.

Colecția de lavoare Noble, disponibilă la Laguna Showroom, este un exemplu de baie clasică, absolut elegantă, cu accente retro, dar un aer contemporan. Setul de baie se compune din două lavoare, pentru el și pentru ea, în forme curate, de o perfectă geometrie, integrate unui blat suspendat. La cererea clientului, există și varianta de lavoare cu piedestal, dar cel din imagine e ideal pentru băile în care se simte nevoia de mai mult spațiu. Din aceeași gamă Noble fac parte și cele două oglinzi cu rame din lemn masiv.

Publicitate