logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Decorimob: totul despre pergola bioclimatică

Inovațiile continuă să apară în România, de la spațiile outdoor până la cele HoReCa. Avem deci la dispoziție soluții dintre cele mai estetice și practice pentru amenajarea spațiilor private sau publice, în așa fel încât petrecerea timpului în afară să fie o adevărată plăcere.

decorimob_pergola_bioclimatica-3536
Soluții moderne pentru spații outdoor/Decorimob.eu
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Septembrie 2018

Pergola bioclimatică se adresează în special spațiilor horeca, reprezentând cel mai nou și eficient sistem de protecție contra razelor soarelui, dar și împotriva vântului și a ploii. Acest tip de pergolă se integrează oricărui tip de amenajare arhitecturală, fiind concepută sub forma unei structuri umbroase, în finisaj alb, cu sistem de acționare modern – electric prin buton, sau automatizat prin telecomandă sau smartphone. Sistemul de prindere este în mai multe variante,  fie cu stâlpi de susținere, fie direct pe structura exterioară a clădirii. Este silențioasă si poate fi prevăzută cu sistem de colectare a apei de ploaie.

www.decorimob.eu

Publicitate
Publicitate