logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobiera: cum să ascunzi hota din bucătărie

În orice bucătărie modernă există o hotă. Nu toată lumea e însă mulțumită de aspectul ei. Atunci când vrei ca în bucătărie să se instaleze o atmosferă tematică, hota metalică este prima care te încurcă. Mobiera pune însă la dispoziția ta câteva modele de hotă absolut inedite.

mobiera_hote-3533
Dacă-ți trebuie și hotă, și design, alege o hotă cu design de orice altceva! Mobiera.ro
Andreea Chiru  |  30 August 2018

Deși revista Magmob se ocupă în general de promovarea mobilei și accesoriilor fabricate sau disponibile în România, am ales azi să prezentăm o colecție de electrocasnice pentru bucătărie. Explicație: hotele contribuie major la crearea unei atmosfere, iar modele de mai jos sunt chiar speciale!

www.mobiera.ro

Juliette Black este o hotă suspendată, al cărei aspect poate păcăli și cel mai avizat ochi. Are forma decorativă a unei lustre în stil glamour, iar designul o face ușor de strecurat în amenajări de diferite stiluri, de la cel retro până la cel modern. În plus, filtrul acestui model de hotă este performant și mult mai rezistent decât filtrele obișnuite, cu o durată de viață de până la 3 ani.

www.mobiera.ro

Amelie Wood este o hotă și mai neobișnuită. Designul modern o recomandă drept o ramă cu oglindă, însă îndeplinește funcțiile tipice ale unei hote. Rama din lemn natur albit o face potrivită pentru mai multe stiluri de amenajare. E dotată cu sistem de iluminare LED.

www.mobiera.ro

Star IX reprezintă o altă propunere de hotă de la Mobiera. Forma este a unui glob de cristal cu rol de iluminare, inspirat de acele corpuri specifice discotecilor de pe vremuri. În ton cu designul și sursa de inspirație, această hotă asigură iluminarea atât a zonei aragazului, cât și a zonelor adiacente de gătit.
Oricare dintre aceste modele de hotă e suficient pentru a da bucătăriei o personalitate unică.

 

Publicitate
Publicitate