logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobila de artă… în baie!

Mobilierul de artă e deja consacrat în industria producătorilor de mobilă din România. Însă puțini ne dăm seama că mobila de artă nu e doar pentru living și dormitor, ci e și pentru baie. Cu intarsii și sculpturi manuale!

simex_profil-1432
Baie în stil boem - MobilaSimex.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Iulie 2016

Casa Mobila Simex se află pe piața producătorilor români de mobilier de artă de peste 20 de ani. E vremea ca și băile românilor să capete un aer aristocrat, de lux. Casa Mobila Simex dispune de colecții de mobilă de artă pentru baie; multe dintre modele pot fi personalizate, la cererea clienților.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Corpul pentru chiuvetă și oglindă de la Casa Mobila Simex este disponibil în două variante standard: unisex și pentru cuplu. Diferențele sunt la nivelul dimensiunilor și numărului cuvelor de chiuvetă – una sau două.

Corpul de baie de la Casa Mobila Simex este confecționat din esențe de fag și tei și respectă toate criteriile mobilei de artă:
•    Dulap: sculpturi manuale, intarsie din rădăcini de nuc, furnir de nuc
•    Chiuvetă: cuvă ceramică și blat din marmură

www.mobilasimex.ro
Mobilă de artă în baie: pentru cupluri

Casa Mobila Simex a luat toate măsurile de protecție a mobilierului de artă în baie. Corpul din imagine este tratat cu uleiuri și baițuri pe bază de apă, menite să protejeze lemnul indiferent de umezeala specifică unei camere de baie. Puteți face oricât de mult abur doriți, mobilierul nu se va strica!

Publicitate
Publicitate