logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilă ROMÂNEASCĂ în culorile anului 2016

Ştim deja cu toții că roz quarț și albastru marin sunt culorile anului 2016 în amenajările interioare. Ce nu știți e că producătorii de mobilă din România au lansat piese de mobilier în ton cu aceste două culori.

mobdeco_jewel-1434
Mobilă românească în culorile anului 2016: albastru marin și roz quarț. Mobdeco.ro
Andreea Chiru  |  13 Iulie 2016

De la bucătărie la baie și de la living la camera copilului, culorile anului 2016 vă stau la dispoziție în România, sub forma unor piese de mobilă dintre cele mai diverse ca stil și dimensiuni.

Bucătăria

Nu vă mai bateți capul, alergând la mai multe magazine! Szel-Mob a creat un set complet de mobilier în culorile anului 2016 și l-a expus deja la câteva târguri unde s-a bucurat de succes. Bucătăria Szel-Mob este din lemn masiv de pin și stejar, pe stil rustic, cu accente provensale. Avantaje: estetică odihnitoare pentru ochi, materiale prietenoase cu mediul, nenumărate spații de depozitare.

www.szelmob.ro
Bucătăria Szel-Mob, creată în culorile anului

Baia

Brandul Formmat, în cadrul DeltaStudio, a lansat o baie românească complet echipată și cu un design inspirat din cele două culori ale anului 2016, roz quarț și albastru marin. Se cheamă baia E-motion, iar plăcuțele ceramice cu desen pot fi mutate între ele, generând modele după inspirația fiecărui client.

www.deltastudio.ro
Bucătărie Formmat, în cele două culori ale anului 2016

Living

Everart se ocupă de împlinirea viselor tapițate, în culorile anului 2016. Fotoliul Marika este exact pata de culoare de care livingul românesc are nevoie pentru a fi în pas cu moda culorilor. Fotoliul Marika de la Everart are tapițerie din stofă cu aspect lucios, iar pernuța roz completează paleta celor două culori în trend.

www.everart.ro
Fotoliul Marika 2016: albastru lucios, cu pernuță roz quarț

Dormitor

Setul de dormitor de la Fineda este conceput special în culorile anului 2016. Albastrul este la vedere, iar rozul este doar sugerat subtil, printr-o nuanță nude a lemnului natural. În acest fel, dormitorul matrimonial este și pentru el, și pentru ea.

www.fineda.ro
Dormitor Fineda - culorile anului 2016, în România

Publicitate
Publicitate