logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cameră de hotel într-o singură piesă de mobilă!

Noutate absolută! Un hotel din Olanda și-a mobilat una dintre cele nouă suite cu mobilă modulară. Corpul acoperă toate necesitățile unui client al hotelului, de la zona de dressing, până la pat și baie.

www.volkshotel.nl
Suita se cheamă Edmund și corpul modular e inspirat de priveliști montane: un munte de exploatat. Volkshotel.nl
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Iulie 2016

Hotelul Volks din Amsterdam are o ofertă de nerefuzat pentru clienții îndrăgostiți de inedit: una dintre suitele sale e mobilată modular. Şi când spunem modular, ne referim la extramodularitate. Camera nu mai are nevoie de baie, nici de delimitare între zona de dressing și cea de odihnă noctură.

În funcție de încăperile cuprinse în corpul de mobilă modulară, designul se schimbă. Fiecare latură a corpului de mobilă modulară are alt look – sub aspectul culorilor și formelor. Per total, modulul corespunde unei băi cu toate dotările, unui dormitor matrimonial, unui spațiu pentru dressing. Dar să le luăm pe rând!

www.volkshotel.nl
Scara face legătura între baia cu duș și zona de cadă

www.volkshotel.nl
Zona de relaxare și zona de dormitor sunt delimitate modular

Dormitorul are pat dublu, noptiere, un mic dulăpior și este iluminat cu spoturi încastrate în structura de lemn a modulului. Baia este pe gustul tuturor, are și zonă de duș, și cadă pentru relaxare îndelungată. Numai că dușul se află la "parter", pe una dintre laturile modulului, fiind cuprins într-o zonă de baie tradițională, cu chiuvetă și vas de toaletă, în vreme ce cada se află la "etaj". E de urcat o scară cuprinsă în modulul de lemn pentru a ajunge sus. Cada este amplasată pe acoperișul corpului de mobilă și, pentru un plus de răsfăț, este dotată inclusiv cu o minigrădină de cactuși.

www.volkshotel.nl
Patul este matrimonial, dublu

Restul suitei hoteliere din Volks Hotel este amenajată (în colțuri) cu o canapea, un fotoliu și un balansoar suspendat. Culorile folosite la interiorul acestei suite de hotel sunt intense, întunecate și contribuie la un design futurist, în pas cu mobilier extramodular.

www.volkshotel.nl
Baia cu duș e amplasată la parter

www.volkshotel.nl
Pentru relaxare în cadă, întâi faci puțină mișcare - urci treptele

Publicitate
Publicitate