logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Shabby Chic – mobilă pentru îndrăgostiți!

Pentru cei incapabili să facă declarații verbale partenerilor de viață, indiferent de anotimp și prilejuri, dar capabili să dăruiască lucruri de valoare, MariaProduction are o soluție salvatoare: colecția Shabby Chic.

www.mariaproduction.ro
Frumusețea romantică a stilului, perfect reflectată în lemnul masiv
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Iulie 2016

Colecția Shabby Chic de la Maria Production conține o sufragerie și un dormitor capabile să transmită starea sufletească a unui cuplu stabil și fericit, dincolo de cuvinte. Piesele de mobilier sunt confecționate integral din lemn masiv de rășinoase și dispun de linii curbate și elegante, integrate unui design ce asigură o ambianță intimă și călduroasă, atât prin naturalețea lemnului, cât și prin motivele de inimioară care decorează fiecare produs în parte.

www.mariaproduction.ro
Simplu, vesel, intim - Shabby Chic de la Maria Production

În cadrul colecției Shabby Chic de la Maria Production, motivul inimioarei se repetă și la nivelul butonilor de sertare și uși și este realizat manual, pentru un plus de apropiere între producătorul român de mobilă și clientul său final. MariaProduction stă la dispoziția îndrăgostiților cu soluții de personalizare a colecției Shabby Chic.

Cele două amenajări de dormitor și cameră de zi ale colecției Shabby Chic respectă nevoia de încăperi aerisite, cu mobilier de strictă necesitate. Nicio piesă nu este în plus. În ce privește designul, acesta este capabil să își păstreze farmecul indiferent de dimensiunile la care este colecția comandată de către clienți.

Publicitate