logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Iulie 2016

Te atrage mobilierul în stil baroc, dar nu ai suficient spațiu sau buget pentru așa ceva? Cei de la Vinotti găsit soluția: un lampadar de living. Este realizat integral din scoici și melci, ca o broderie ce aduce în orice încăpere atmosfera estivală a plajelor.

www.magmob.ro
Vinotti - Un lampadar pentru seri toride

Şi totuși, modelul de inspirație florală, dar mai ales combinația de culori intense fac din acest corp de iluminat o piesă impunătoare, elegantă și sofisticată, capabilă să asigure o atmosferă cu pretenții clasice. Lampadarul este lucrat manual, iar scoicile în nuanțe perlate și melcișorii cafenii permit luminii becului să se reflecte cu un farmec ce odihnește ochiul.

Se poate transforma în piesa vedetă a oricărei încăperi, găsindu-și locul cu ușurință atât în amenajările private, cât și în spațiile HoReCa, în special într-o atmosferă boemă de cafenea sau club artistic.