logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SzelMob: mobilă primitoare pentru hol

Mobilierul rustic, cu accente provensale, îmbracă holul casei în veșminte calde, asigurând un efect vizual prietenos cu toți cei care ne bat la ușă. Cei de la Szel-Mob au combinat două piese.

www.magmob.ro
Sobrietatea lemnului, în combinație cu eleganța albului - Szel-Mob la Mobila Expo 2016
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Iulie 2016

Este vorba despre o consolă pentru holuri bine organizate, cu un design rustic, primitor. Piesa a fost prezentată în standul Szel-Mob la târgul MobilaExpo, într-o combinație foarte reușită cu un model de oglindă ce îi venea ca o mănușă. Cele două piese sunt disponibile la vânzare separat, dar parcă este păcat să le desparți. Cei de la SzelMob ne-au obișnuit deja cu mobilier din lemn masiv de pin, vopsit în peste 60 de nuanțe, după bunul plac al cumpărătorilor.

De data asta, consola cu oglinda fac parte dintr-o colecție ce omagiază frumusețea și simplitatea lemnului natural, astfel că singurele accente de culoare se regăsesc pe fronturile celor trei sertare ale consolei. Acestea reprezintă spații de depozitare pentru mărunțișurile din buzunar, în timp ce raftul de dedesubt poate fi folosit pentru amplasarea genților de mână sau de laptop. Baza consolei poate funcționa ca pantofar, și astfel avem într-o simplă consolă un întreg dulap de hol.