logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Romstal: cele mai decorative calorifere

Calorifere, radiatoare, sobe chiar – toate acestea dau nu doar căldură, ci și atmosferă. Designerii din România și din afara țării au găsit deja nenumărate și uneori chiar spectaculoase soluții de a transforma impersonalul corp termic într-un accesoriu decorativ, ușor de instalat te miri pe unde.

delta_studio_quadraquaqa-3442
Un calorifer invizibil - e prezent totuși sub forma unui dulap deschis cu trei rafturi/Deltastudio.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Iulie 2018

Cei de la Romstal pun la dispoziție corpuri termice sub forma caloriferelor în forme geometrice care mai de care.

Randa este un calorifer șic din oțel, cu bare orizontale dispuse ascendent, ce lasă impresia unui suport pentru prosoape cu nenumărate brațe. Suprafața lor e plană, contribuind la eficiența energetică. Barele verticale există pe o singură parte. Caloriferul se prinde pe perete, iar aspectul cromat are și un beneficiu practic: răspândește mai repede căldura. Stil: modern, contemporan.

www.romstal.ro

Kermi Icaro este o alternativă mai suplă, sub forma unei țevi șerpuitoare, tot cu aspect cromat și design funcțional și dinamic, caloriferul putând fi folosit inclusiv ca uscător de prosoape. Sistemul de prindere pe perete este așa simplu, că poate fi montat de cumpărător.

www.romstal.ro

Pisa este un uscător de prosoape inspirat chiar de celebrul turn înclinat. Are formă rotundă, cu brațe eliptice, din oțel cu finisaj cromat. Designul extrem de îndrăzneț îl încadrează în stilul minimalist al băilor contemporane, dar diametrul colatoarelor cere o încăpere spațioasă.

3D render modern interior of toilet
Modern design interior of toilet. 3D render

 

Zilele ce urmează revenim cu un alt producător de astfel de calorifere cu aspect atrăgător.

Publicitate
Publicitate