logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Disofa: trei modele neobișnuite de canapea

Pentru cei care s-au săturat de mobila de serie, de designul lipsit de personalitate și de culorile neutre, Disofa vine cu idei îndrăznețe de mobilă tapițată pentru spații private și publice. Formele, culorile și modul de execuție a acestor canapele vă vor surprinde.

disofa-3450
Canapele și fotolii ce întrunesc criteriile designerilor de interioare/Disofa.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Iulie 2018

Am ales de la Disofa trei produse de canapea destinate uzului în spații de tip office/horeca, adică de două ori mai rezistente și durabile în timp. Designul ușor abstract este un plus, personalizând încăpere în care acest model de mobilier este amplasat.

Lunna de la Disofa este o canapea tapițată, cu un șezut cu margini rotunjite, ce țin locul tradiționalelor brațe de canapea. Și spătarul e ușor rotunjit, ceea ce inspiră un plus de confort. Culoarea galbenă este atipică pentru o piesă de mobilier atât de masivă.

www.disofa.com
Canapea Lunna de la Disofa

Canapeaua Lava de la Disofa e probabil inspirată din visurile oricărei femei – e o canapea pe picioare atât de înalte, încât permite să bagi aspiratorul dedesubt fără nicio dificultate. În schimb,  șezutul li spătarul sunt atât de adânci, încât te invită numai dintr-o privire la relaxare.

www.disofa.com
Canapeaua Lava de la Disofa

Fotoliul Lunna completează canapeaua cu același nume, având în comun cu aceasta culoarea vibrantă – de data asta, un violet – și formele masive rotunjite în mod atipic. Lunna este un fotoliu tapițat cu catifea și asamblat pe o structură rezistentă de lemn.

www.disofa.com
Fotoliul Lunna de la Disofa
www.disofa.com

Oricare dintre aceste trei piese de mobilier schimbă complet atmosfera. Toate modelele Disofa se pot personaliza ca dimensiune și cromatic la cererea clientului.