logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Revoluționar: tapetul pentru… baie

S-a inventat tapetul special pentru pereții din baie. Gata cu faianța care se alege în baie, pe viață! Tapetul pentru baie se aplică ușor, se poate schimba fără mari bătăi de cap și asigură, din punct de vedere estetică, o atmosferă cu totul neobișnuită pentru cea mai intimă încăpere a casei.

wallpepper1-3454
WallPepper H2O, ultrarezistent pentru baie/Cavalleri.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Iulie 2018

Colecția de tapete pentru baie a fost concepută de un mic studio de design din Italia, WallPepper, și poartă denumirea… WallPepper H2O. inedită este și metoda de imprimare, cu o tehnologie avansată, pe rulouri de 90 cm, posibilitățile de personalizare a printurilor fiind aproape infinite.

www.cavalleri.com
Tapetul este realizat dintr-un material foarte rezistent la condiții de umiditate și aburi, ba poate fi folosit pentru decorarea pereților din saună și chiar pentru pereții piscinei. Tapetul WallPepper H2O poate fi stropit oricât cu apă, rezistă fără probleme. Nu se pătează, nu se zgârie și se curăță cu soluții obișnuite de întreținere a băii.

www.cavalleri.com

Materialul tapetului este rezistent inclusiv la decolorare și la abraziune; se poate da jos fără a distruge tencuiala peretelui, atunci când se dorește înlocuirea tapetului. Un avantaj absolut este inclusiv la nivel de aplicare: tapetul WallPepper H2O se poate monta chiar direct peste faianța din baia, pentru a scuti costuri și eforturi în plus.
 

Publicitate
Publicitate