logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cordivari Design: cele mai decorative calorifere (II)

Săptămâna trecută v-am promis că revenim cu noi soluții decorative pentru tot mai demodatele calorifere. Dacă nu vreți să renunțați la aceste dispozitive termice, în favoarea încălzirii prin pardoseală, Cordivari Design are câteva propuneri foarte interesante sub aspect estetic.

cardivari-3455
Soluții estetice pentru calorifere practice/Cordivaridesign.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Iulie 2018

Cordivari Design este un producător de radiatoare și calorifere ultradecorative, din Italia. Produsele sunt excepționale din punct de vedere estetic și pot fi cumpărate și în România prin distribuitorul Atti Creative.

Rosy Picture de la Cordivari Design are aspectul unui colaj pentru perete, o pictură abstractă, plină de culoare și strălucire. În realitate, este un radiator vertical din oțel pictat. Modul de aplicare al culorilor este secret profesional, se pare, dar producătorul garantează rezistența desăvârșită în timp a picturii, indiferent de gradul de încălzire. Imaginea poate fi personalizată cu imaginile alese de client.

www.cordivaridesign.com
Rosy

Ardesia de la Cordivari Design reprezintă practic o piesă de mobilă – o băncuță simpatică, cu accente industriale, de amplasat în baie. Bancheta poate servi și ca loc pentru accesoriile textile sau poți încălzi pijamaua până ieși din duș. Materiale: oțel și lemn masiv.

www.cordivaridesign.com
Ardesia

Doriana de la Cordivari Design se ascunde cu ușurință sub birourile deschise, sub mesele de bar și chiar consolele din hol. Avantajele lui sunt forma suplă și dimensiunile reduse, o gamă generoasă de culori pentru personalizare și un consum de energie redus. Este din oțel.

www.cordivaridesign.com
Doriana

Urmează zilele viitoare și partea a treia, cu oferta unui alt furnizor de corpuri termice cu aspect revoluționar.