logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Geta – mobilier transformabil

Dacă prezentul este al stilului minimalist, viitorul pare să stea sub semnul mobilei transformabile. Spre exemplu, mai multe piese de mobilier, ascunse într-una singură. Să zicem că îți cumperi o simplă comodă de living, dar înăuntru se află un birou sau un dulap pentru veselă.

geta_profil-3459
Geta, de la bufet de vase, la biroul de acasă/Cavalleri.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Iulie 2018

A fost denumită Geta și tocmai a fost lansată de brandul Bross în cadrul celebrului iSaloni 2018. Ca design, nu e neapărat inedită, dar este inovatoare prin prisma funcțiilor sale. Geta are aspectul unei simple comode, dar la interior se regăsesc toate elementele care o pot transforma în mai multe alte tipuri de mobilier – pentru dining sau birou.

www.cavalleri.com

Comoda Geta poate fi amplasată în living. Dispune de uși și sertare pentru a păstra discret lucrurile necesare în orice casă – este deci un spațiu pentru depozitarea cărților. Dacă ridici capacul, observi că la interior e prevăzută cu un blat extensibil ce transformă banalul bufet fie într-un birou pentru acasă sau într-o extravagantă vitrină pentru vesela destinată ocaziilor speciale. Pentru funcția office, Geta are încorporat un sistem de iluminare, permițându-ți să lucrezi la laptop la orice oră din noapte, fără a deranja somnul partenerului.

www.cavalleri.com

Modelul este disponibil în mai multe combinații cromatice, dar și în varianta simplă, de comodă pentru cărți. Dar fără funcția de a se transforma în birou sau vitrină, e doar o piesă actuală, nu și de viitor.
www.cavalleri.com

www.cavalleri.com

Publicitate