logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Decorad – calorifere pentru unghiuri moarte

Dacă ai o garsonieră, spre exemplu, numai la calorifere mari nu-ți stă capul. Continuăm seria materialelor despre calorifere cu rol decorativ inclusiv, prezentându-vă un alt furnizor de corpuri termice absolut inedite.

decorad-3464
Când caloriferul încălzește nu doar casa, ci și atmosfera/Decorad.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Iulie 2018

Este vorba despre  Decorad care comercializează cu totul alt gen de calorifere decât cele prezentate în materialele de zilele trecute. Sunt modele de calorifere pline, în forme inovatoare, ușor de amplasat în unghiuri de regulă moarte.

www.decorad.ro
Model Carre de la Decorad
Carre este un calorifer pentru colțuri. Le umple perfect, asigurând căldură și un aspect estetic pe cât de neobișnuit, pe atât de firesc. Acest model este disponibil pe alb, dar la cerere se asigură și alte culori. Se potrivește atât în baie, cât și în bucătărie, dormitor sau living. Materialul este oțelul.

www.decorad.ro
Model Iguana de la Decorad
Iguana reprezintă o altă variantă, ceva mai extinsă, a caloriferului de colț, în sensul că nu umple colțul (unghiul interior), ci îmbracă laturile colțului, adică cei doi pereți ai colțului. Modelul se compune din elemenți verticali, de o dimensiune mai mare, ceea ce înseamnă și un nivel de căldură de atins mai repede. E recomandat în preajma teraselor și în hol, unde joacă și un desăvârșit rol estetic.

www.decorad.ro
Model Heatwave de la Decorad
Heatwave nici nu ai crede că este radiator. Pare efectiv un accesoriu decorativ pentru perete, ideal în special pentru holuri, deasupra unei console, sau în living, deasupra canapelei. Modulele se pot combina cât de mult, astfel că radiatorul poate ocupa suprafața unui întreg perete sau a doi pereți, acoperind și colțul. Forma este de inspirație rococo, iar culorile disponibile sunt negru și gri.
 

Publicitate