logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Haptic Perception – picturile accent ale amenajării interioare

Aseară s-a încheiat una dintre cele mai originale expoziții de artă din București – Haptic Perception, găzduită de Galeria Atelier Horațiu Mălăele din Centrul Vechi al Capitalei. Expoziția a fost curatoriată de Mihaela Ion, cofondatoare Revistei Atelierul și a unor evenimente de promovare a tinerilor creatori și designeri de produs.

cornelia_petrea_profil-3468
O expoziție plină de culoare și texturi fascinante: Haptic Perception
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Iulie 2018

Cornelia Petrea este o artistă care a transformat pasiunea pentru pictură într-o meserie ce îi asigură traiul. Pictează pe pânză într-o tehnică mixtă și într-un stil abstract, având un portofoliu impresionant. Cu toate că în România numele ei nu este foarte cunoscut, Cornelia Petrea se numără printre artiștii ale căror creații se vând foarte bine în străinătate – cu cât mai departe de România, cu atât mai multe.

cornelia_petrea3-3472

Tablourile expuse în cadrul evenimentului Haptic Perception sunt de dimensiuni mari – cel mai impresionant tablou este de 2×5 metri, având calitatea de a domina estetic încăperea în care își gpsesc locul. Se potrivesc stilului minimalist de amenajare interioară, fiind acel obiect de tip accent, ce dictează atmosfera încăperii.

cornelia_petrea-3469

cornelia_petrea1-3470

Dincolo de o cromatică vibrantă, plină de nuanțe în degrade, textura fiecărei picturi pe pânză este fascinantă. Unele dintre tablouri sunt pictate cu pensula, altele cu cuțitul, altele cu mistria și unele chiar cu… degetul. Vopseaua folosită este un alt atu – Cornelia Petrea folosește paste acrilice cu efecte dintre cele mai variate. Rezultatul? Pânze pe care simți nevoia (și îți este permis) să le atingi.

cornelia_petrea2-3471

Publicitate