logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SzelMob: noutățile iernii 2016

Producătorii de mobilă din România ne-au obișnuit să lanseze de mai multe ori pe an colecții sau piese noi de mobilă. SzelMob nu face excepție. Iarna 2016 a stat sub semnul mobilierului pentru baie și living.

szelmob-2014
Mobilă rustică, românească, din lemn masiv: SzelMob
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Decembrie 2016

SzelMob produce mobilier în stil rustic, cu accente împrumutate din stilul provensal. Colecțiile sunt executate numai din lemn masiv de pin sau stejar, iar paleta de culori este una dintre cele mai generoase de pe piața mobilei din România: 60 de variante de nuanțe, puse la dispoziția clienților. În plus, SzelMob s-a evidențiat și ca producător de mobilă plină de culoare, fiind deja cunoscute piesele de mobilier în mai multe culori.

Dar la final de an 2016, vorbim despre noutățile de sezon de la SzelMob. E vorba de mobilier pentru living și pentru baie.

Vitrină nouă în living
O soluție tot mai practică: mobilier ușor de adaptat oricărei încăperi a casei. Vitrina deschisă de la Szel-Mob este o piesă de mobilier rustică, practică și foarte modernă. Vitrina este din lemn masiv, are 18 spații de depozitare, iar designul permite integrarea ei atât în living, cât și în dormitor sau camera copilului. Spațiile de depozitare pot păstra, așadar, obiecte decorative, dar și cărți sau lucruri necesare unor camere ce impun discreție și intimitate. Noi o recomandăm pentru zona de living, ca vitrină pentru expunerea veselei de calitate.

showroom_szelmob-2016
Vitrina deschisă este ușor de personalizat cu obiectele decorative unicat

Depozitare șic în baie
În premieră, Szel-Mob lansează un model de corp destinat băilor din România: mască cu dulap pentru chiuvetă. Piesa este foarte practică – dispune de mai multe spații de depozitare, create în funcție de nevoile specifice băii. Clasicele sertare pentru mărunțișuri de uz igienic sunt completate cu patru compartimente încăpătoare, pentru păstrarea prosoapelor și a altor obiecte de dimensiuni mari. Ca design, forma rotunjită a picioarelor și accesoriile metalice se încadrează stilului rustic, dar șic, denumit stil provensal.

catwalk_szelmob-2015
Corp cu rol de depozitare pentru băi cu stil

Publicitate
Publicitate