logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Dormitoarele anului 2016 în România

Mobilă autentic românească, materiale de calitate (lemn masiv de diferite esențe), design cu personalitate - iată câteva dintre criteriile pe baza cărora am decis că anul 2016 a strălucit la capitolul colecții de mobilă pentru dormitor.

profil_dormtioare-2011
Cele mai frumoase colecții de mobilă pentru dormitor în 2016
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Decembrie 2016

Le-am văzut la BIFE-SIM 2016 și am scris pe larg despre ele în ediția 5 a revistei Magazinul Mobilei. Vi le prezentăm și online, pentru a le cunoaște mai ușor:

Regallis: dormitor romantic
Reprezentând mobila de artă românească, Regallis a lansat un dormitor în care clasicele sculpturi ornamentale se combină cu pictura manuală de inspirație romantică – o combinație ca-n viață, între spiritul masculin al lemnului masiv și gingășia desenelor florale. Noptierele și tăblia patului au model identic, iar detaliile lor sculpturale, în combinație de alb și auriu, joacă inclusiv rol decorativ pentru acest dormitor nupțial. Regallis lucrează exclusiv cu lemn masiv, iar partea ornamentală este realizată manual, ceea ce acordă unicitate fiecărei piese de mobilier.

regalis_dormitor-2012
Regallis la BIFE-SIM 2016

Happy Home: vise colorate
Plin de culoare și cu un puternic aer primăvăratec, dormitorul Happy Home prezentat la BIFE-SIM 2016 reflectă exact spiritul acestui producător: un cămin fericit în fiecare dintre încăperile casei. Designul este modern, tineresc și cu timide accente provensale, sub aspectul comodelor cochete, dotate și cu etajere, și cu sertare discrete. În atmosfera intimă a dormitorului se integrează și fotolii micuțe, pentru colțul de lectură al serii. Evident, colorate. Happy Home are ca motto starea de bine, iar stilul se încadrează într-o reinterpretare pur românească a confortabilului stil minimalist scandinav.

HAPPY_HOME-2010
Happy Home la BIFE-SIM 2016

Treesylvania: specialiștii lemnului
O combinație ingenioasă de lemn masiv, sculpturi decorative și piele au pus în valoare standul Treesylvania de la BIFE-SIM 2016, recomandând un stil românesc sobru, dar confortabil și impunător. Deși producătorul se recomandă drept specialist al lemnului, știe să folosească la fel de bine și alte materiale, precum pielea. Standul Treesylvania de la BIFE-SIM 2016 a acoperit toată gama de încăperi ale casei: dormitor, living și bucătărie. Nouă ne-a plăcut cel mai mult dormitorul, pe cât de simplu, pe atât de elegant. Cele câteva piese de mobilă sunt suficiente pentru a umple dormitorul cu o atmosferă de gală.

TREESYLVANIA-2013
Treesylvania la BIFE-SIM 2016

Pe care dintre aceste trei colecții ați lua-o acasă?

Publicitate
Publicitate