logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

AVENTOS HK-XS : Sistem mic, confort mare

AVENTOS HK-XS este sistemul complet pentru uşile pivotante cu deschidere în sus ale dulapurilor înalte şi suspendate. Datorită construcţiei elegante, sistemul AVENTOS HK-XS oferă posibilităţi multiple de realizare.

blum_aventos_4-2005
AVENTOS HK-XS de la Blum
Andreea Chiru  |  27 Decembrie 2016

AVENTOS HK-XS convinge datorită confortului ridicat al mişcării oferit de AVENTOS. Uşile pivotante cu ridicare în sus se deschid şi se închid aparent de la sine. În combinaţie cu balamalele CLIP top BLUMOTION, închiderea este lină şi silenţioasă. Datorită structurii compacte, cu AVENTOS HK-XS se pot realiza confortabil şi corpuri cu adâncime redusă. Mecanismul de ridicare simetric se poate monta pe una sau pe două părţi. Este ideal pentru diferite aplicaţii și asigură libertate de design.

blum_aventos-2006
AVENTOS HK-XS : mânuire ușoară,  închidere silențioasă

Simplitate de utilizare impresionantă: datorită mecanismului de stop variabil, uşile pivotante se opresc în poziţia dorită şi sunt tot timpul uşor accesibile.

Posibilităţi multiple: Fie că este vorba de fronturi groase de lemn sal ramă de aluminiu îngustă şi lată – poziţiile de fixare rămân tot timpul aceleaşi. Astfel se pot utiliza confortabil materiale diferite şi grosimi de front diferite.

blum_aventos1-2007
AVENTOS HK-XS: variante de folosire pentru mobila din toată casaînchidere silențioasă

blum_aventos3-2008
AVENTOS HK-XS: ușor de deschis și închis

blum_aventos_2-2009
AVENTOS HK-XS: depozitare modernă

Calitate Blum recunoscută: mecanismul de ridicare cu un pachet de arcuri robuste este elementul cheie al acestei feronerii compacte. Astfel, sistemul AVENTOS HK-XS convinge prin stabilitate crescută şi durată de viaţă prelungită. Pentru calitate –pe întreaga durată de viaţă a mobilei.

Publicitate
Publicitate