logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Top 3 livinguri românești în 2016

De data asta ne ocupăm de cele mai reușite colecții de mobilă pentru living, așa cum au fost ele reflectate la cel mai important târg de mobilă al anului, BIFE-SIM 2016. Vorbim de producători de mobilă românească.

livinguri-2003
Top 3 cele mai reușite colecții de fotolii și canapele pentru living
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Decembrie 2016

Despre living se spune că este cea mai importantă încăpere a casei pentru că aici se primesc și întrețin musafirii și tot aici ne petrecem orele de relaxare ale zilei. În cazul unei familii numeroase, livingul este încăperea cu rol de numitor comun: toți membrii familiei se strâng aici laolaltă mai mult decât în restul încăperilor. Așa că am pregătit un top 3 al celor mai reușite colecții de mobilă românească pentru living. Criterii: culori pozitive și îndrăznețe. Piese de mobilă: fotolii și canapele tapițate.

Mobila Dalin a lansat colecția Transhurbana
Taguri: blăniță, motive tradiționale, combinații de culori intense, design de inspirație populară. Adică: scaune din lemn cu șezut îmblănit și cu picioare ce amintesc de fluierele ciobanilor, jilțuri ce evocă vechile leagăne populare, canapele cu imprimeuri tradiționale și măsuțe sfioase, cu model etnic. Colecția Transhurbana aduce în locuințele românilor spiritul străvechi al transhumanței. Este vorba despre o atmosferă de familie veche românească, în interpretare contemporană – un plus de confort și design adăugat modelelor tradiționale.

transhurbana-2000
Mobila Dalin: colecția Transhurbana. Acestea sunt fotoliile Jilț

dalin_scaune_blanita-2001
Mobila Dalin: masa Fluier și scaunele cu blăniță

Divanissimi: viață simplă, colorată
Standul Divanissimi de la BIFE-SIM 2016 a excelat prin combinația de confort și culoare. Modelele de fotolii și canapele sunt variate ca formă și design, dar numitorul comun este bucuria de a folosi culoarea pentru a da livingului o amtosferă de prospețime, tinerețe și voie-bună. Divanissimi a preferat culori pastel ce odihnesc ochiul, cu accent pe culoarea verde, a vieții și a naturii înconjurătoare. Forma acestui tip de mobilier este inspirată de nevoia de confort, de odihnă fizică, astfel că românii se pot cufunda de-a dreptul în fotoliile adânci și în canapelele generoase, relaxându-și musculatura spatelui.

DIVANISSIMI-2002
Divanissimi: explozie de culoare și optimism pentru living

By Quadra: tapițate colorate pentru gusturi feminine
Standul Furniture by Quadra a fost plin de mobilă pentru case mai puțin spațioase, având dimensiuni ideale pentru locuințele la bloc. Fotoliile mici, dar cochete au fost în centrul atenției, arătând ca variațiuni diverse (sub aspectul formelor și culorilor) ale aceluiași model. Încap în colțuri intime, creând noi spații surpriză în locuințele obișnuite – colțul de lectură, colțul de sub geam, colțul din hol. Combinația de culori preferată a producătorului este una șic – roz cu gri, pentru o atmosferă primitoare de acasă. Pe gustul doamnelor și domnișoarelor, nu-i așa?

QUADRA-2004
By Quadra s-a specializat în mic mobilier pentru locuințele la bloc

Stați pe aproape! Retrospectiva anului în industria producătorilor de mobilă din România continuă zilele următoare cu topuri ale colecțiilor de mobilă pentru alte încăperi ale casei.

Publicitate