logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Gap Art: tapetul românesc te uimește!

Pe cei de la Gap Art i-am cunoscut abia la BIFE-SIM 2016. Standul lor, extrem de modern, dar cald și vesel, ne-a atras atenția în ciuda spațiului mic și a numărului mare de vizitatori. O gamă inedită.

www.gap-art.com
Gap Art: model Spanish Tile
Andreea Chiru  |  22 Decembrie 2016

Este o noutate absolută pe piața decorațiunilor din România: atelierul Gap Art este primul care produce tapete românești, cu modele originale, proprii, cuprinse într-o colecție unică, denumită Mind the Gap. Modelele de tapete sunt numeroase, variate, dar au toate un numitor comun: pasiunea pentru formele geometrice și culorile ce emană căldură.

www.gap-art.com
Gap Art: model Turquoise Patch

Despre atelierul Gap Art

Producătorul este din zona Transilvaniei, mai exact din Tîrgu-Mureş, iar obiectivul care stă în spatele colecțiilor lansate este de a da caselor obișnuite un aer neobișnuit, de a le înfrumuseța și mai ales de a le personaliza. Este vorba despre colecții de tapete cu design românesc, dar și de alte decorațiuni pentru casă, în special abajururi, dar și tablouri sau fețe de perne imprimate.

www.gap-art.com
Gap Art: model Organinc tile

 

Despre colecția Mind the Gap

O colecție unică, compusă din mai multe stiluri combinate – clasic, vintage, modern, urban, poate chiar rustic. Se folosesc cele mai bune (naturale) materiale de lucru: lemn reciclat, bumbac, hârtie și sticlă, iar finisajul fiecărui produs se face manual. Sursa de inspirație: produse de casă denumite antichități și fotografii alb/negru. Rezultat: tapete spectaculoase, cu accent pe formele geometrice, ce îmbracă pereții casei într-un mod unic, contribuind la o atmosferă contemporană. Chit că e vorba de tapetul considerat expirat.

www.gap-art.com
Gap Art: model Men on Moon

Publicitate
Publicitate