logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trei modele de robinet de senzație

Știți zicala „micile detalii fac diferența”? Este cum nu se poate de adevărat mai ales în domeniul amenajărilor interioare, acolo unde accesoriile și culoarea de accent impun de fapt întreaga atmosferă a spațiului. Azi, despre baie!

tempini1-4152
Cum să dai personalitate băii tale/Tempini.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Mai 2019

Sau despre accesoriile din baie. E incredibil cât de importantă e spre exemplu alegerea modelului de robinet pentru chiuvetă sau cadă. În funcție de stilul robinetului, de design și finisaj poți da băii un accent definitoriu pentru stilul pe care-l dorești. De la industrial la retro, magazinul Tempini din Timișoara îți poate pune la dispoziție o gamă întreagă de modele.

www.tempini.ro

Reprezentanții Tempini recomandă modelele de robinete celor dornici de un strop de rafinament, dar dincolo de design, aceste produse sunt concepute cu grijă față de mediul înconjurător. Acoperă toată gama de nevoi în ce privește modul de amplasare, încadrându-se în categoriile de montaj free standing, în perete și încastrat.

Hermes Elle de la Tempini este un model de robinet de duș, stil retro, dar cu accente moderne – finisajul argintiu/oglindă. Mânerul are poziția de deschis/închis, iar reglarea temperaturii apei se face de la robinetul unic al modelului. Simplu, elegant, eficace.

www.tempini.ro

Belmondo este tot un model de robinet pentru duș, dar cu totul altfel conceput. Accentele moderne se recunosc în existența celor două elemente de reglare a temperaturii apei. Capătul de duș este o inovație, întreg designul sugerând un vechi model de telefon fix.

www.tempini.ro

Unica este un robinet pentru chiuvetă, extrem de simplu dotat, dar pe atât de rafinat conceput sub aspectul designului. Un singur mâner rezolvă atât deschiderea/închiderea apei, cât și reglarea temperaturii apei, în vreme ce capătul înalt amintește de stilul romantic. Absolut UNIC cu adevărat este modelul estetic împletit, care atrage imediat atenția.

www.tempini.ro

Tempini International este o afacere de familie de aproape o sută de ani din Italia, devenită între timp un brand de succes. Frații Tempini au deschis un punct de lucru în România la Timișoara, unde au reușit să ofere clienților români exact ceea ce oferă și celor italieni: produse de calitate, realizate cu pasiune.
 

Publicitate
Publicitate