logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Benjamin Moore a ales culoarea anului 2024

Benjamin Moore, prestigioasa companie producătoare de vopsele pentru interioare, are propriul ritual de alegere a unei nuanțe care să dea tonul amenajărilor la modă pentru anul ce vine. Înainte să aflăm ce a decis Institutul Pantone în privința culorii anului 2024, Bejamin Moore și-a anunțat deja preferințele. Nuanța Benjamin Moore a anului 2024 este Blue Nova, aducând un mix de mister și confort acolo unde este folosită.

Benjamin Moore a ales culoarea anului 2024
Homesandgardens.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Octombrie 2023

Culoarea Blue Nova poate fi descrisă sub forma unei nuanțe de albastru cu tonuri calde de violet, purtând un mesaj misterios și reconfortant în egală măsură. Se potrivește în mai multe încăperi ale locuinței, dovedindu-se o nuanță versatilă.

„Pentru anul 2024, am observat de-a lungul cercetărilor noastre repetarea unui amestec de tonuri complementare și contrastante și o nevoie constantă de călătorii în spații libere”, a declarat un reprezentant Benjamin Moore. Realizată sub forma unei alternative rafinate la celebra nuanță Blue Navy, Blue Nova reflectă ceva din intensitatea, misterul și sentimentul de liniște al spațiului cosmic.

Benjaminmoore.com

Cum se folosește Blue Nova acasă?

În orice cantitate, are același efect liniștitor, calmant și spiritual. Poate fi folosită drept culoare pentru pereții casei sau drept culoare de accent pentru o mică piesă de mobilier. Adâncimea nuanței este contrabalansată de tonurile calde de violet, inspirând confort și liniște interioară. Deși reprezintă o nuanță mai puțin întâlnită până acum în amenajări, are calitatea de a da personalitate încăperii, reflectând în funcție de combinațiile folosite, stilul original al proprietarului. Reprezentanții Benjamin Moore spun că se potrivește cel mai bine biroului de acasă, dar se integrează de minune și unui dormitor sau living. Ca piesă de mobilier, Blue Nova este ideală pentru dulapuri, chit că e vorba despre dulapul din dormitor sau o prețioasă consolă de living. De ce nu și în bucătărie?

Benjaminmoore.com
Benjaminmoore.com

Combinații cu alte nuanțe

Desigur, pentru a-i scoate în evidență calitățile estetice, Blue Nova se poate combina și cu alte nuanțe de la Benjamin Moore. Recomandările specialiștilor sunt nuanțe de topaz, Antic Pewter (un amestec de verde cu argintiu), Honey Bee, Polar Sky, White Dove.

Benjaminmoore.com

În România, compania Benjamin Moore este reprezentantă de Murali Store.

Publicitate