logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelier Lignum – mobilier din lemn masiv pentru baie

Am descoperit zilele acestea povestea Atelierului Lignum, poveste care ne-a impresionat parcă și mai mult decât piesele de mobilier pe care le creează. Pornită dintr-o pasiune înflăcărată pentru mobilă și lemn, această afacere este fondată pe principii aparent pe cale de dispariție: design marcat de originalitate, dimensiuni pe comandă, termene sincere și un strop de noroc în viață. Stilul este suficient de personalizat încât să recunoști ușor o piesă Made by Atelierul Lignum.

Atelier Lignum – mobilier din lemn masiv pentru baie
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Octombrie 2023

Ce spuneți de piese de mobilă pentru baie fabricate din lemn 100%? E un vis devenit realitate în cadrul Atelierului Lignum. Oferta nu este nemaipomenit de variată, dar piesele care compun această categorie sunt convingătoare. Evident, e vorba în special de mobilier cu rol de depozitare pentru baie, corpuri ce încastrează armonios chiuveta. Inspirate de nevoia unui minimalism adaptabil mai multor stiluri de amenajare, piesele de baie Atelier Lignum vin cu o amprentă autentic românească.
Sunt disponibile corpuri de baie de sine stătătoare – dulăpioare practice și cochete – cât și piese pentru lavoar.

Atelierlignum.ro

Încăpătoare, cu sertare sau cu soluții tip rastel pentru prosoape, mobila de baie este fabricată exclusiv din lemn masiv, tratat contra condițiilor de umiditate specifice băilor. Printre cele mai spectaculoase, se numără Factum, o interpretare modernă a unei credența clasică. Designul este suplu, ultrafuncțional și plăcut vederii, adică forme geometrice clare, adăugându-i-se un element estetic și practic în același timp: fronturi pe bază de riflaj, pentru a asigura depozitarea produselor de baie, dar pe cât de discret, pe atât de inedit.

Atelierlignum.ro

Stilul industrial, cel japonez, stilurile eclectic și nordic se oglindesc în câteva dintre piesele de mobilă de baie de la Atelier Lignum. Caracterizate de finisaje naturale, menite să scoată în evidență frumusețea lemnului masiv, corpurile se pot personaliza pentru o chiuvetă mică sau două lavoare, pentru funcție de suspendare sau pe picioare, pentru produse cosmetice la vedere sau ascunse.

Atelierlignum.ro
Atelierlignum.ro
Atelierlignum.ro

Corpurile de baie sunt de tip etajeră cu picioare, fie din lemn, fie metalice, și se pot comanda pe una dintre dimensiunile recomandate de producător. Au funcție de pură depozitare și un design destul de atipic pentru baie, ducând cu gândul la noptierele de dormitor. Una peste alta, o singură piesă de baie Atelier Lignum poate da acestui spațiu o amprenta ultraoriginală.

Despre Atelier Lignum
Are sediul de lucru în Oradea și o poveste de spus nepoților. Omul din spatele conceptului este Daniel Jolta, inginer constructor care a decis în 2014 să schimbe domeniul și să răspundă pasiunii pentru fabricarea mobilei. Dar nici joburile deținute în această industrie nu i-au adus adevărata satisfacție, astfel că în anul 2019, a decis să lase totul în urmă și să înființeze propriul atelier de mobilă din lemn masiv. Și se pare că a fost o alegere chiar inspirată!

Publicitate
Publicitate