logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Recodecoart – mobilier viu, într-un atelier bucureștean

De câte ori am avut șansa, am pledat pentru restaurarea mobilierului vechi pe care, de regulă, ne grăbim să-l aruncăm la gunoi. Un atelier din București care se ocupă exact cu așa ceva uimește prin piesele pe care le pune în vânzare. De la mici noptiere până la seturi de dormitor, produsele Recodecoart fac spectacol pe rețelele sociale, mulțumită transformării care nu se limitează doar la reparații și împrospătarea finisajului.

Recodecoart – mobilier viu, într-un atelier bucureștean
Andreea Chiru  |  18 Octombrie 2023

Practic, Recodecoart este un adevărat atelier de creație artistică, transpunând pictura manuală pe suprafețe din lemn vechi, tratat și însănătoșit. Echipa lucrează cu clienți din toată țara, acceptând proiecte de la cele mai simple până la unele destul de complicate.

Recodecoart.ro

 

Servicii
• Recondiționare mobilier – un serviciu recomandat celor dornici de o mică schimbare de atmosferă acasă. Presupune o minimă reparare a piesei de mobilier și apoi reîmprospătarea culorii sau schimbarea ei completă, dând astfel mobilei nu doar un nou ciclu de viață, cât și un nou stil de design. Piesele aflate în atelierul Recodecoart capătă aspectul prețios al unor mici opere de artă, mai ales cele pictate cu detalii vegetale.
• Restaurare mobilier – constă într-o muncă ceva mai elaborată și se potrivește pieselor de mobilier de mare valoare ai căror proprietari își doresc păstrarea stilului original. Acest serviciu implică mai mult decât creativitate, adică cercetare/documentare și reparare/refacere/înlocuire a elementelor și accesoriilor cu unele asemănătoare celor deteriorate.
• Retapițare – aici intră piese de living, în general fotolii, canapele și scaune. Piesele trec însă și printr-un proces de încleiere a structurii lemnoase, nu doar de înlocuire a tapițeriei, astfel că la final, fiecare produs arată ca nou.
• Ateliere de lucru – la Recodecorat poți deprinde tainele picturii pe mobilier în cadrul unor ateliere de lucru, organizate în anumite perioade la sediul din București.
În ansamblu, primele două servicii se pot realiza și la domiciliul clientului, câtă vreme se împlinesc anumite condiții de lucru. Piesele sunt recondiționate cu produse ecologice, iar culorile sunt din gama de vopsea pe bază de cretă Annie Sloan.

Recodecoart.ro
Recodecoart.ro
Recodecoart.ro

Clienții
Sunt de două feluri: cei care dețin piese de mobilier vechi și doresc să le dea o nouă (complet diferită uneori) înfățișare, respectiv cumpărătorii online. În primul caz, clientul poate veni cu întregul concept al recondiționării (ce nuanțe preferă, ce accesorii sau chiar detalii decorative) sau poate lăsa piesa pe mâinile talentatei echipe Recodecoart.

Recodecoart.ro
Recodecoart.ro

De ce să recondiționezi mobilierul în loc să cumperi piese nou-nouțe?
Pentru că, așa cum explică și reprezentanții Recodecoart, recondiționarea mobilierului îi asigură unicitate și personalitate.

Publicitate
Publicitate