logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bodnar: Încuietori antichizate, cu aspect nobil

Bodnar este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de feronerie și accesorii pentru mobilă din zona Transilvaniei, cu două magazine deschise în Arad și o categorie de Noutăți mereu updatată. Să vorbim un pic despre încuietori de uși pentru dulap!

bodnar-1726
Bodnar: soluții elegante de feronerie și accesorii de mobilă
Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Octombrie 2016

Ușa de la dulap ar putea fi un element ce trădează stilul de amenajare interioară al dormitorului, spre exemplu. Iar cei de la Bodnar s-au gândit să vă pună la dispoziție o gamă de încuietori și chei cu aspect antichizat, având ca scop crearea unei atmosfere nobile în toate încăperile în care aveți mobilă ce se încuie.

Sliduri antichizate din oferta Bodnar sunt în trei variante de model oval cu diverse modele ornamentale. Detalii tehnice: fiecare slid Bodnar este realizat din  zamac, având finisaj din alamă sau bronz (la alegerea clientului) și dimensiuni de maxim 25x45mm.

www.bodnar.eu
Bodnar, slid model oval pentru uși de dulap

www.bodnar.eu
Slid pentru uși de dulap în stil vintage provensal de la Bodnar

www.bodnar.eu
Slid, model antichizat pentru uși de dulap, de la Bodnar

Slidurile antichizate Bodnar se potrivesc cu trei modele de cheie pentru dulap, chei ce întregesc atmosfera unei încăperi cu aspect nobil. Cheia Regency este recomandată ușilor de dulap din lemn masiv, fiind concepută din zamac cu finisaj de alamă; cheia Diminutive este pe stil rustic provensal, tot din zamac, dar cu finisaj de bronz, și cu un model cochet ce amintește de cheile boierești. Iar cheia 7781 este disponibilă în ambele variante de finisaj (din alamă sau bronz), încadrându-se unui stil de design contemporan, inspirat de noblețea stilului clasic. Vouă care vi se potrivește?

www.bodnar.eu
Cheie antichizată, model 7781 de la Bodnar

www.bodnar.eu
Cheie antichizată, model Diminutive de la Bodnar

www.bodnar.eu
Cheie antichizată, model Regency de la Bodnar

Publicitate