logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Urmează Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs!

Au fost anunțate datele de desfășurare ale celei de-a V-a ediții a evenimentului Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs. Aflați unde, când și cât timp puteți admira cele mai noi creații de design românesc!

atelierul-1733
Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs a ajuns la ediția a V-a
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Octombrie 2016

Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs a ajuns anul acesta la cea de-a V-a ediție. Se va desfășura în data de 22 octombrie, la Centrul Cultural "Casa Artelor", de pe Bulevardul Mircea Vodă, nr 5, între orele 19:00 și 04:00. Tinerii designeri și creatori de produs vor expune cele mai noi creații românești, de la mobilier și decorațiuni până la vestimentație și bijuterii hand-made.

Ediția 2016 a Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs este finanțată de Ministerul Culturii și se desfășoară exclusiv în București, centru al manifestărilor cultural-artistice. Bucureştiul şi respectiv Centrul Cultural “Casa Artelor” devin punctul zero al industriei creative româneşti cu această ocazie. Intrarea în cadrul evenimentului este gratuită.

atelierul_1-1732
Magmob este partener media al evenimentului

Scopul proiectului Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este valorizarea produselor de autor şi ale designerilor de produs din România prin realizarea evenimentelor de nişă. Participanții sunt selectați riguros, pe baza unor standarde înalte de creativitate şi calitate.

Proiectul Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este realizat de echipa Asociației Atelierul de Creație, organizație non-profit ce susține, de mai bine de cinci ani, abordările alternative de prezentare în spații noi de consum de cultură. Prin implicarea sa activă în dezvoltarea industriei creative, asociația reușește să promoveze valorile contemporane ale culturii românești.

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/687833798043423/
Haştagul evenimentului este #blanchenuit

Revista Magmob a fost prezentă și la ediția a IV-a a Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs, prezendu-vă cele mai interesante creații ale anului 2015. Anul acesta, Magmob este partener media al evenimentului.

Publicitate