logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai neobișnuite accesorii românești de design!

Designerii români transformă orice obiect de folos maxim într-o creație inedită, bună de pus în vitrină. Obișnuiții ochelari de citit, utilele căști audio și chiar banalul rucsac de oraș s-au numărat printre vedetele expoziției Romanian Design Week.

RDW_profil3-1737
Tinerii designeri români au o predilecție pentru întoarcerea la originile creației. Reciclează și folosesc materiale naturale / Magmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Octombrie 2016

Ochelarii de citit creați de Woodlens Eyewear au ramele din lemn. Ceea ce nu înseamnă că devin mai greu de purtat pe nas, dimpotrivă, devin un accesoriu șic. Deși prezentați în cadrul unor expoziții de design, ochelarii de citit de la Woodlens Eyewear sunt disponibili pe piața din România, în magazinele de optică medicală. Ramele sunt lucrate manual, din lemn natural, și există mai multe modele sub aspectul nuanței și a formei.

www.magmob.ro
Ochelari cu rame din lemn / Woodlens Eyewear

Căștile audio realizate de studioul de design Prototip Studio în colaborare cu Acoustic Density se înscriu în același trend de design: sunt confecționate din lemn natural de stejar, bambus și fag – la alegerea clientului. Tehnologia este cea deja consacrată, elementul inedit constând în îmbrăcămintea căștilor, din lemn. Avantaj: dincolo de designul aparte, căștile din lemn de la Prototip Studio au și o acustică desăvârșită.

www.magmob.ro
Căști audio din lemn / Prototip Studio

Rucsacul Robinson este o creație de design aparținând atelierului Upside Down și cuprinde un mesaj de responsabilitate față de mediul înconjurător. Adică are la bază principiul reciclării. Geanta Robinson de la Upside Down este confecționată din prelată de camion reciclată, iar ca design introduce conceptul de dulap în spinare: are foarte multe buzunare, cele exterioare fiind modulare. Există și un compartiment special creat pentru paharul de cafea de dimineață.

www.magmob.ro
Rucsac Robinson, cu buzunare modulare / Upside Down

Talentați designerii noștri, nu-i așa?

Publicitate
Publicitate