logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bonami: surprize pentru sezonul sărbătorilor de iarnă

S-au împlinit anul acesta 5 ani de prezență Bonami pe piața din România, iar rezultatele sunt mulțumitoare pentru companie. În prima jumătate a anului 2021, Bonami a înregistrat local o creștere de 10% față de aceeași perioadă a anului trecut. 

bonami_campanie_craciun-6239
Bonami a împlinit 5 ani de prezență în România./Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Octombrie 2021

„Ne bucurăm să observăm o creștere accelerată a vânzărilor pe segmentul de mobilier. Este dovada că strategia adoptată de noi, de a crea o ofertă mai largă și de a avea mai multe produse pe stoc, a funcționat. Pe piața românească, această categorie a crescut cu 20% față de anul 2021, un aport esențial avându-l mobilierul de șezut, care a înregistrat o creștere de 45%", a menționat, CEO-ul Bonami, Pavel Vopařil.

Urmează perioada Black Friday, iar compania se așteaptă la vânzări record, în urma pregătirilor din ultimele trei luni: stocuri suficiente și o legătură strânsă cu toate companiile locale mari de curierat, astfel încât să poată oferi românilor o experiență de cumpărare excelentă. Pentru sezonul Sărbătorilor, Bonami are pregătite în stoc 25.000 de produse unice și așteaptă vânzări de 30 milioane de euro, din care 4 realizate pe piața din România.

Campaniile sărbătorilor de iarnă:

Eroii nevăzuți ai Crăciunului. Anul acesta, în premieră pentru România, campania de Crăciun Bonami va fi prezentă atât online, cât și prin spoturi TV. Ideea creativă se bazează pe conceptul de Eroii nevăzuți ai Crăciunului. Lucie Sulakova, Brand Manager Bonami, a explicat: „Am realizat că majoritatea momentelor frumoase de Crăciun sunt legate de mobilier, fără însă a ne da seama, cu adevărat, de importanța acestuia – de un scaun pe care îl folosim atunci când decorăm bradul, de o masă pe care pregătim bunătăți, de o canapea unde ne bucurăm de cadouri alături de cei dragi. Am vrut să reflectăm aceste momente unice prin campania creată".

Cashback de Crăciun. În prezent, Bonami desfășoară campania Cashback de Crăciun prin care orice sumă cheltuită în perioada 1.10-20.12.2021 va fi returnată în contul Bonami sub formă de credite ce pot fi folosite cu până la 20% reducere din valoarea totală a comenzilor plasate, între 24.12-31.12. Noutate: orice produse comandate în perioada 1.10.2021-24.12.2021 pot fi returnate gratuit până pe 15.01.2022.

Experiența online:
 „83% dintre vizitele de pe bonami.ro sunt efectuate folosind telefonul mobil. De aceea am decis să punem accentul pe varianta mobilă a e-shopului și să o optimizăm.’’ – Pavel Vopařil.

Publicitate