logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobisart – mobilier reformator

Rareș Grădinar din Cluj este absolvent al Universității de Arte și Design și un om dornic să facă lucrurile altfel. Mai ales în tâmplărie. Considerând că o piesă de mobilier trebuie să fie un obiect de artă, a înființat atelierul Mobisart.

mobisart-6235
Un atelier din Cluj sfidează mobila clasică./Mobisart.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Octombrie 2021

Rareș Grădinar lucrează în atelierul Mobisart de 20 de ani, timp în care s-a specializat în producția de corpuri de depozitare tip comode și noptiere. Produce la comandă și paturi. El oferă clienților piese de mobilier menite să schimbe tipul de amenajare interioară și să răspundă nevoii de funcționalitate.

Atelierul Mobisart deține o colecție de comode realizate după un design original, comode pe care le personalizează pentru fiecare client în parte, oferind acestora alegerea culorii și a finisajului. Stilul este departe de a fi cel clasic, totuși piesele colecției Komoda exprimă acel tip de armonie capabil să se potrivească oricăror interioare, asigurând o notă tradițională. Calități: ergonomie, funcționalitate deplină, design inovator și materiale de calitate. Piesele sunt executate din lemn de esențe tari, iar finisajul se realizează cu vopsele, lacuri și baițuri prietenoase cu mediul.

Komoda 3 face parte din această colecție Mobisart și reprezintă un exemplu de originalitate. În loc de mânere, cele două uși se deschid cu ajutorul micului spațiu liber, în forma literei V, prevăzut chiar sub blatul piesei. Un alt element de originalitate constă în definirea unor detalii estetice prin folosirea culorii – ușile comodei sunt ornate cu un model geometric discret, vopsit în roșu, care lasă impresia mai multor uși și sertare, dar e doar un mic amănunt estetic. Komoda 3 dispune de două uși, tăiate pe diagonală și în spatele cărora se ascund șase zone de compartimentare. Această piesă poate fi realizatp la comandă în orice altă variantă cromatică.

www.mobisart.ro
www.mobisart.ro
www.mobisart.ro

„Ca fondator și prin flexibilitatea dialogului, sunt motivat să ofer soluții pentru concepte unicat, iar din latura creativă construiesc modele noi de mobilier pentru a lansa produse care să răspundă nevoilor și exigențelor clienților.” – se arată pe site-ul Mobisart.

Publicitate