logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Modulary – căsuțe modulare prietenoase cu mediul

Pornind de la nevoia de a trăi în armonie cu nevoile, nu cu visurile, Modulary propune un tip de casă absolut minimalistă, construită din lemn și înălțată după modelul scandinav. De altfel, compania înființată la Piatra Neamț deservește piața internațională.

modulary4-6233
Viitorul înseamnă minimalism deplin./Modulary.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Octombrie 2021

Modulary a apărut în anul 2020, pe baza cercetărilor pe care echipa le-a derulat în țări occidentale precum Franța, Germania și statele scandinave în ce privește construcțiile de tip modular. Dincolo de cercetare, cei de la Modulary susțin că au dezvoltat un produs original, românesc, menit să asigure un deosebit nivel de confort. Dacă spațiile sunt de același fel, fiecare client beneficiază însă de finisaj personalizat, pus la dispoziție în pachetul casei modulare.

Materiale
Căsuțele Modulary sunt căsuțe din lemn, bine izolate, având pereți portanți pe osatură din lemn. Designul și suprafața se adaptează la nevoile clientului, dar în principal predomină ferestrele mari care asigură acestui tip de construcție un grad deosebit de luminozitate – o căsuță care, amplasată într-un spațiu verde, să-ți dea impresia traiului în aer liber. Tâmplăria este fabricată cu trei foițe de sticlă și prevăzută cu profile aduse din Germania. Căsuțele Modulary garantează izolare fonică și termică, rezistență la umiditate. „Spre deosebire de metodele clasice, procesul de construcție uscată generează cantități minime de deșeuri de construcție și permite economisirea cu până la 70% a timpului de producție.” – se arată pe site-ul Modulary.

Ce faci cu o căsuță Modulary
Acest tip de construcții practice și în deplină armonie cu natura sunt potrivite pentru cei dornici să experimenteze conceptul de tiny house, pentru cei interesați de crearea unui spațiu horeca, dar și pentru cei care, dispunând de o curte, și-ar dori un spațiu de lucru departe de gălăgia din casă. De asemenea, se pretează ca soluție pentru o bucătărie de vară, pentru o casă de oaspeți sau chiar pentru extinderea locuinței.

Cum se vând?
Căsuțele Modulary se vând la cheie, cu toate finisajele necesare și cu baia complet echipată. Nu mai e nevoie decât să branșezi căsuța la apă și canalizare, ea fiind transportată pe o platformă de tip TIR și plasată de producător pe suprafața indicată de client.

Clienții Modulary provin în special din țările scandinave unde există deja o cerere mare, iar conceptul de construcție modulară este tare îndrăgit. Și în România crește tot mai mult interesul pentru acest fel de spațiu construit, iar unul dintre clienți este chiar Mobexpert, în cadrul proiectului Tiny House.

www.modulary.ro
www.modulary.ro
www.modulary.ro
www.modulary.ro

Publicitate