logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Nea Kaisa – lavoare negre, atipice. Ai curaj?

Dacă vrei piese cu design inedit, menite să dicteze atmosfera în baie și să te ia prin surprindere de fiecare dată, alege dintre modelele disponibile la Nea Kaisa! În colecția de lavoare am descoperit mai multe variante cu design atipic.

rea-6229
Lavoare negre și cu forme atipice pentru băi îndrăznețe./Neakaisa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Octombrie 2021

Câteva calități comune, dar de fiecare dată alt model: lavoar de culoare neagră, mată sau lucioasă, cu design neobișnuit și la reducere de preț în aceste zile. Modelele propuse de Nea Kaisa se bucură de prețuri cu 25% mai mici în perioada toamnei, iar noi am ales să-ți prezentăm trei variante care să te convingă că un strop de imaginație în baie e tot ce ai nevoie.

www.neakaisa.ro
Rea Kamilla este un model de lavoar de tip freestanding, inspirat de forme geometrice. Are dimensiuni dreptunghiulare și o înălțime care compensează valorificarea la maximum a spațiului. Iată dimensiunile: înălțime 82cm, lungime 33cm, lățime 32 cm. Se poate încadra și într-unul dintre colțurile băii, fiind deci un lavoar pe cât de nonconformist, pe atât de practic. Ideal pentru băi mici, dar cochete. Rea Kamilla este fabricat din ceramică; se montează direct pe pardoseală.

www.neakaisa.ro
Rea Bella reprezintă opțiunea exact opusă, adică un lavoar negru de baie, creat pentru cei care-și doresc astfel de obiecte la dimensiuni atipice, adică mult mai mari. Acest model realizat în finisaj mat are o formă neregulată, dar care te asigură că atunci când te speli nu mai există șansa stropirii blatului sau podelei din baie. Realizat din ceramică sanitară, se curăță foarte ușor și se așază direct pe blat.

www.neakaisa.ro
Rea Vegas se adresează celui care visează la o baie caracterizată de glamour. Forma atipică este combinată cu inserții de culoare aurie, rezultând un lavoar neobișnuit și pe atât de funcțional. Modelul este mai degrabă lat decât lung, încadrându-se pe un blat cu adâncime menită să valorifice spațiul băii. Este fabricat din ceramică sanitară, iar finisajul mat compensează în chip elegant inserțiile aurii, punându-le și mai mult în evidență.

Despre Nea Kaisa
„Neakaisa.ro a pornit ca fiind un proiect construit din pasiunea pentru combinația dintre frumos și util. În peste șapte ani de activitate, am dezvoltat conceptul de design interior practic, concept prin care fiecare element trebuie să fie funcțional în timp ce arată impecabil.
Gama de produse s-a dezvoltat permanent, ajungând în prezent la peste 12.000 de produse disponibile. Soluțiile inovatoare pentru amenajarea băii ocupă un loc special, fiind cea mai importantă secțiune a magazinlui online.” – se arată pe site-ul Nea Kaisa.

Publicitate