logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Sfaturile Blum: cum să ai bucătăria perfectă

Când îți faci planuri pentru a cumpăra o bucătărie realizată la comandă, trebuie să ții cont de anumite detalii practice pe care, de regulă, doar specialiștii le cunosc în profunzime. Nu e vorba numai de culoare, spațiu și materiale, cât mai ales de amănunte tehnice care fac diferența între o bucătărie perfectă și una nefuncțională.

blum_sfaturi_in_bucatarie-6225
Când funcționalitatea întâlnește esteticul./Blum.com/ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Octombrie 2021

Echipa Blum – furnizor de soluții și accesorii de feronerie – îți dezvăluie câteva dintre aceste detalii pe cât de importante, pe atât de ușor de omis. Spre exemplu, știai că unul dintre aspectele pe care trebuie să le iei în considerare este dacă cel care gătește la tine acasă cel mai des este stângaci sau dreptaci?

Sunt câteva întrebări fără de care nu poți porni la configurarea unei bucătării reușite. Cât de mult spațiu de lucru folosești în bucătărie? Câte persoane gătesc în același timp la tine în bucătărie? faci cumpărăturile alimentare aproape zilnic sau săptămânal? Cât de multe alimente obișnuiești să depozitezi?

Dacă ai o bucătărie mică, Blum îți propune câteva soluții de valorificare a spațiului, permițând o depozitare ideală: SPACE CORNER, dulapul pentru colțuri, SPACE TWIN, dulapuri pentru spațiile dintre corpurile mari de mobilă, SPACE STEP, un sertar secret care mărește spațiul de depozitare.

Înălțimea blatului de bucătărie reprezintă unul dintre secretele unei bucătării funcționale. Specialiștii Blum insistă pentru respectarea înălțimii ideale:15-20 cm sub nivelul cotului. Dacă în familia ta gătesc persoane de înălțimi foarte diferite, poți opta pentru un mecanism de ajustare a înălțimii blatului de bucătărie.

Ordinea din sertare este foarte importantă când vorbim de o bucătărie perfectă. Cu cât mai multă ordine, cu atât mai bine se valorifică spațiul de organizare. Blum dispune de colecții de accesorii menite să organizeze acest spațiu, păstrând în deplină ordine ustensilele de lucru, vesela, alimentele etc. Colecțiile ORGA-LINE, respectiv AMBIA-LINE oferă accesorii precum separatoare, organizatoare, rame cu magneți împotriva alunecării obiectele din sertare.

Pentru o bucătărie în care totul să fie la îndemână, Blum îți dezvăluie un mic secret: dotează dulapurile de bucătărie cu sertare în loc de polițe. Sertarul este soluția ideală întrucât orice ai nevoie poate fi adus la mâna ta, evitând să te apleci și să scotocești la interiorul dulapului.

Știai că la Blum îți poți testa bucătăria? Este un serviciu aflat la dispoziția clienților de circa trei ani și presupune să te deplasezi cu proiectul la sediul Blum. Oricine poate vizita showroom-ul din Otopeni pentru a-şi configura funcţionalităţile bucătăriei, în funcţie de suprafaţa de acasă.

Despre Blum
„Compania oferă produse diverse de feronerie destinate producătorilor de mobilier, în special mobilier de bucătărie, între care sisteme de ridicare pentru uși, sisteme de balamale, sisteme box, de glisare sau de compartimentare interioară, precum și tehnologii de mișcare și ajutoare pentru prelucrare. Blum România are și o divizie de servicii, care oferă servicii de consiliere la comercializare și selectare a produselor, aprovizionare și logistică” – se arată pe site-ul Blum România.

Publicitate