logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trendurile toamnei: corpurile de iluminat

Sezonul de toamnă iarnă este unul în care nevoia unei bune iluminări a locuinței e parcă mai puternică ca-n restul anului. Simțim nevoia unei atmosfere noi, tihnite, care să suplinească lipsa soarelui și a căldurii specifică zilelor ploioase și reci.

bonami_trenduri-6224
Ce se poartă în acest sezon la nivel de lămpi și veioze – stil și culoare.Bonami.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Octombrie 2021

Bonami a realizat un mic ghid al colecțiilor de corpuri de iluminat, ghid inspirat din tendințele acestei perioade și susținut de soluții practice – corpuri de iluminat la dispoziția clientului. Iată trendurile:

Corpuri de iluminat din sticlă cu efect fumuriu
Piesele din sticlă în nuanțe fumurii, atât în varianta mată, cât și lucioasă, arată elegant și transmit o senzație de noutate. Sticla gri și colorată adaugă o notă neobișnuită în decor. Nuanțele de chihlimbar sunt și ele în trend deoarece creează o impresie primitoare. Totuși, culoarea este unul dintre cele mai evidente elemente, așa că e potrivită într-un interior mai expresiv. Lustrele din sticlă se remarcă cel mai bine în dormitoarele decorate în stil modern sau glamour.

www.bonami.ro

Corpuri de iluminat din materiale naturale
Iubești natura? Atunci adu-o la tine în casă! Un alt trend din acest an constă în alegerea materialelor naturale, care, pe drept spunem, sunt atemporale, delicate și autentice, nu numai pentru cei care susțin ecologia. Popularitatea materialelor naturale, precum bambusul, ratanul, iuta sau lemnul, este bazată pe accesul pe care-l avem la resursele ecologice.

www.bonami.ro

Corpuri de iluminat industriale și minimaliste
Iluminatul în stil industrial are două principii importante – simplitatea și caracterul practic. Nu vei da greș cu o lustră din metal în orice nuanță de gri simplu, antracit sau negru ca sursă principală de iluminat. Dacă dorești să aduci puțină culoare în interior, poți opta chiar pentru o nuanță de albastru petrol, galben, roșu sau portocaliu.

www.bonami.ro

Alege și un lampadar sau o veioză mai mică pentru a-ți lumina biroul sau masa de dining. Imaginația nu are limite, așa că poți alege corpurile de iluminat inspirându-te de la luminile de tip reflector sau luminile de atelier. Cu toate acestea, luminile minimaliste sunt, de asemenea, tipice.

www.bonami.ro

Iluminat decorativ în aer liber
Nu trebuie să uităm de zonele outdoor. Șiragurile luminoase, lampioanele sau felinarele sunt la modă și pot fi folosite pentru a decora un balcon, o terasă sau o grădină. Vei fi uimit de decorul feeric ce se creează atunci când luminile se aprind. Șiragurile luminoase pot fi amplasate pe tavanul terasei sau printre copaci. Corpurile de iluminat solare, decorative sau decorațiunile care se conectează la priză pot fi amplasate în jurul zonelor de relaxare.

Semne și decorațiuni neon
Luminile de tip neon au împodobit restaurantele, barurile și clădirile încă de la începutul secolului XX. În prezent, însă, le găsim oricând chiar și în casele noastre. Farmecul lor constă în simplitatea și combinațiile multiple care se pot face cu ele. Sunt ideale pentru a înveseli atmosfera din living sau zona de dining. Evită, însă, folosirea lor în dormitor. Acesta este un loc de relaxare, așa că, prin urmare, trebuie să fie lipsit de obiecte care pot distrage atenția. Semnele cu lumină de neon ies cel mai bine în evidență pe un perete curat, monocromatic. Lumina de la neoane luminează frumos chiar și colțurile mici din încăpere. Le poți amplasa în zona de dining, deasupra căruciorului de bar, în living, deasupra dulapului sau deasupra raftului de cărți.

www.bonami.ro

Succes la cumpărături!

Publicitate