logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

SICAM 2021 – ediție cu prezență fizică

Începem să ne întoarcem la viața de dinainte de pandemie! Ediția 2021 a târgului SICAM este în plină desfășurare la Pordenone, în Italia, iar o echipă Magmob se află la fața locului.

sicam7-4601
MagMob transmite de la Pordenone - editia a 11-a SICAM
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Octombrie 2021

SICAM 2021 are loc în perioada 12 – 15 octombrie, iar organizatorii au estimat o prezență de circa 8000 de vizitatori din 100 de țări și 600 de expozanți, așteptați pe o suprafață de 36.500 mp. Este un eveniment dedicat exclusiv vizitatorilor comerciali, SICAM reprezentând o platformă destinată actorilor din industria mobilierului – producători și distribuitori de piese, componente și accesorii.

Ajuns la cea de a 12-a ediție, târgul s-a impus deja drept cel mai mare din industria componentelor, accesoriilor și semifabricatelor pentru industria mobilei, având în profil următoarele categorii de produse: mobilă și componente de mobilier, bucătării modulare, componente pentru baie, tapițerie, mobilă outdoor, sisteme și corpuri de iluminat, tehnologie smart pentru dotarea spațiilor interioare, colecții ceramice.

SICAM 2021 se desfășoară în condiții speciale, impuse de contextul pandemic, în sensul că suprafețele destinate întâlnirilor și expozanților au fost mărite, din dorința de a păstra nivelul de distanțare socială necesar. „Traversăm o perioadă delicată din punct de vedere economic și fiecare dintre noi are de luat decizii practice, grele și curajoase”, a declarat Carlo Giobbi, președintele SICAM. „Am organizat un eveniment COVID-free, luând măsuri în conformitate cu normele impuse de autorități și suntem gata să facem față oricărei situații care ar putea să apară în mod neașteptat. Dispunem de tot ce trebuie pentru a asigura o ediție SICAM absolut sigură din punct de vedere sanitar atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori.”

Revenim cu impresii de la fața locului zilele următoare.

Publicitate