logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucătării BauForMat … Das ist modern!

O bucătărie frumoasă şi practică se distinge printr-o mobilă multifuncţională care oferă o pată de culoare şi un strop de eleganţă spaţiului, unde fiecare obiect îşi găseşte locul, fronturile uşilor se deschid silenţios şi uniform… Pare o magie? Poate, dar aceste bucătării chiar există!

773
Până unde aţi merge cu modernismul? Un pic mai mult? » amplius.ro
Publicitate
Szeklerman  |  06 August 2015

Multe dintre locuinţele actuale sunt proiectate şi compartimentate în regim open-space. Astfel, bucătăria reprezintă o extindere a zonei de zi. Mobilierul de bucătărie a cunoscut în ultimii ani adevărate transformări, compactând numeroase performanţe sub un design din ce în ce mai rafinat, întrucât „noi consumatorii” percepem acest spaţiu al bucătăriei ca loc de interacţiune cotidiană cu membrii familiei, de primire şi socializare.

773
Versatilitate şi modernism sub semnătura BauForMat » amplius.ro
Bucătăria germană BauForMat, propusă de Amplius, se remarcă prin calitate, eleganţă si durabilitate. Structura mobilierului este realizată din plăci melaminate de 16 mm, iar fronturile sunt din MDF, cu grosimea de 18 mm. Blatul are o grosime de 40 mm, este termorezistent (până la 180 de grade), iar cele cinci straturi compuse îi conferă rezistenţă la umezeală. Dotarea mobilierului cu funcţii şi accesorii inspirate oferă mult confort şi face mobilierul fiabil. Sistemul de deschidere al sertarelor de tip
773
Descoperiţi un set complet de electrocasnice integrate în mobilier » amplius.ro
Blumotion asigură o utilizare facilă, ele se deschid extrem de uşor şi silenţios. Bucătăriile cu mobilier BauForMat de la Amplius utilizează cele mai moderne aparaturi incorporabile ce poartă semnătura Miele, Siemens, Bosch, Teka, Ariston, Franke, garantând standarde ridicate, unice, avangardiste, uşor de încorporat în mobilier, cu design rafinat, oferind soluţii complete în bucătărie. Amplius este unic reprezentant în România al producătorului german de mobilier BauForMat, oferind clienţilor o gamă largă de modele de bucătărie – 122 tipuri de fronturi, 3000 de tipuri de corpuri şi 65 modele de blaturi de lucru – cu cele mai înalte performanţe calitative, funcţionale şi estetice.

BauForMat kitchens… Das ist modern!A nice and practical kitchen means multifunctional furniture, thatprovides to the space a spot of color and a touch of elegance, where each object has its place, the door fronts are opening silently and smoothly... The German kitchen, BauForMat, offered by Amplius, is distinguished by quality, elegance and durability.
Publicitate