logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bufet cu delicii şi fantezii de toamnă

Depozitarea în bucătărie este foarte importantă, mai ales dacă avem spaţiu limitat. Ideea este să alegem mobilier versatil, cu multe rafturi şi compartimente închise cu uşi.

Quadra
????????????????????????????????????
Publicitate
Szeklerman  |  07 August 2015

Compartimente care susţin vesela sau alte obiecte utile pentru servirea unei mese de prânz, sunt nu doar utile ci şi estetice. Aceste dulapuri ne "întorc" în timp, împătăşind din vraja rusticului. Rafturi încărcate cu dulceţuri aromate, sucuri naturale şi alte delicii, toate ferecate într-un bufet clasic, aproape şarmant, ţine locul unei cămare ! Lemnul masiv de pin prinde viaţă sub conturul liniilor simple şi designul neobişnuit de simpatic. Utilitatea acestor piese este antrenată de rafturile amplasate pe uşi şi cele de după uşile glisante sau batante – după caz, dar şi compartimentarea cu setare. Nuanţa palidă de gri industrial echilibrează perfect explozia de design frenetic şi se contopeşte armonios cu anotimpul bogat al toamnei.