logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

By Quadra: mobilier special și unic!

Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Ianuarie 2017

Despre Furniture by Quadra
Activează pe piața românească de circa 20 de ani, timp în care și-a creat faima unui producător de mobilier îndrăzneț, în pas cu moda, gata să răspundă oricăror nevoi estetice și de funcționalitate. Sediul Furniture by Quadra din România se află la Târgoviște; fabrica se întinde pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, iar numărul angajaților se ridică la 135. Furniture by Quadra este o aventură româno-olandeză, adică mobilă fabricată în România la standarde internaționale. Principalii clienți externi provin din Marea Britanie, Germania și țările scandinave, dar relații de bună colaborare au fost stabilite și în Japonia, Australia și Rusia. By Quadra au fost prezenți la imm cologne 2017, în paginile ediției noastre speciale, Furniture from Romania.

byquadra1-2134

byquadra2-2135

Despre mobila by Quadra
Este mobilă pentru întreaga casă; e vorba însă de soluții concrete și estetice la tot soiul de probleme actuale – spații mici, familii numeroase, nevoi multiple. Am putea spune că by Quadra vine în întâmpinarea clienților inclusiv cu soluții de design interior, prezentând piese de mobilier ușor de combinat pentru a valorifica la maximum spațiul locuințelor.
Stil: cel provensal este cel mai bine reflectat în cadrul Furniture by Quadra, cu nu mai puțin de 300 de modele de piese pentru oricare dintre încăperile casei: bucătărie, living, dormitor și biroul de acasă. Mobilierul corespunde tuturor așteptărilor: mobilă tapițată în culori îndrăznețe, mobilier din lemn masiv de pin și stejar pentru corpurile impunătoare, mobilier din piele pentru spațiile office cu accent pe nevoia de confort și intimitate benefică lucrului de acasă.

byquadra3-2136

byquadra4-2137

De ce este așa special și unic mobilierul by Quadra? Pentru că onorează comenzi dintre cele mai pretențioase. Pentru că materialele sunt de cea mai bună calitate. Pentru că timpul de producere șî livrare este performant – între patru și opt săptămâni. Și, nu în ultimul rând, pentru că interfața client/ producător este asigurată de unul dintre cei mai simpatici oameni din România: Ralph Polko!

 

Publicitate
Publicitate