logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Savini Due: cum să ai o baie ca-n reviste!

Cu o experiență de circa 15 ani pe piața românească, Savini Due a devenit cel mai important brand în ce privește mobilierul pentru baie. Colecțiile sunt nenumărate și, deși totul a pornit de la o colecție clasică, astăzi mai multe stiluri sunt bine reprezentate.

savini_due_profil-2131
Savini Due, mobilă de baie pentru toate gusturile
Andreea Chiru  |  26 Ianuarie 2017

Despre Savini Due
Compania s-a înființat în 2003, ca producător de mobilă de baie și capace WC din MDF; principala colecție, Arte Povera, era una clasică, cu produse menite să dea încăperii de baie un aer conservator, tihnit, ca-n reviste. Ulterior, compania a testat și alte stiluri de mobilier de baie, care au fost foarte bine primite pe piață. Așa s-a ajuns ca Savini Due să pună la dispoziția românilor 16 colecții originale, în stiluri cât mai moderne și ușor de adaptat esteticii contemporane. În anul 2013, producătorul a decis să investească major în tehnologie și achiziționarea de mașini de lucru performante; fabrica a ajuns să funcționeze pe o suprafață de 14.000 metri pătrați, cu circa 400 de angajați cu experiență.

www.savinidue.ro
Savini Due, model Ambra

Pe plan internațional, Savini Due a devenit un partener de afaceri de încredere în țări precum Germania, Austria, Slovacia, Cehia și Ungaria. Cu ajutorul ediției noastre speciale, Furniture from Romania, Savini Due a fost prezent la târgul imm cologne 2017, în paginile revistei.

www.savinidue.ro
Culori pentru o baie originala

Despre colecțiile Savini Due
Colecția de mobilier pentru baie care se află la baza Savini Due este Arte Povera, adică piese de mobilă din lemn masiv, concepute în stil clasic, la dimensiuni confortabile, cu margini rotunjite și dotate cu toate accesoriile menite să facă viața mai plăcută. De-a lungul anilor însă, Savini Due a lansat mai multe colecții, pe stiluri diferite, pentru a răspunse unor categorii de clienți diferiți în ce privește preferințele de amenajare a băii.

www.savinidue.ro
Savini Due, model Emma

www.savinidue.ro
Savini Due, colectia Madrid

www.savinidue.ro
Savini Due, colectia Smart

Colecția Decape reflectă stilul rustic, cu accente provensale, în interpretarea Savini Due. Ceea ce iese în evidență este paleta de culori pastel, foarte potrivite pentru a da băii un aer tihnit și cald. Chiuveta și masca aferentă sunt disponibile în variante de dimensiuni pentru o persoană sau două, iar funcția de depozitare revine unor dulăpioare mai mici sau mai mari, cu un design optimist.

www.savinidue.ro
Savini Due, colectia Decape, model Vittoria

Colecția Nova de la Savini Due este una modernă, cu corpuri de mobilier suspendate, ideale pentru băile micuțe, dornice de mobilă practică. Fronturile dulapurilor de baie sunt lucioase, în culori îndrăznețe, pentru cei dornici de personalizarea băii.

www.savinidue.ro
Savini Due, colectia Nova, model Ginevra

Colecția Zaffiro este o combinație între clasic și modern – design tradițional pentru corpuri suspendate pe perete și dotate cu sistem de iluminare LED. Masca de chiuvetă este prevăzută cu accesorii pentru prosoape, iar spațiile de depozitare, deși puține la număr, sunt generoase. Vă lăsăm să descoperiți în continuare care dintre colecțiile Savini Due vi se potrivește. Vedeți aici!

www.savinidue.ro
Savini Due, colectia Zaffira

Publicitate
Publicitate