logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Dizainăr a uluit la imm cologne 2017

În perioada 16 – 22 ianuarie, a avut loc în Germania ediția 2017 a târgului imm cologne. România a fost prezentă cu standurile a 13 producători de mobilă, dar de un succes aparte s-au bucurat standurile cu produse de design. Printre ele: Dizainăr.

www.dizainar.ro
Standul Dizainăr la IMM Cologne 2017
Andreea Chiru  |  25 Ianuarie 2017

Prezența Dizainăr nu a trecut neobservată la târgul imm cologne 2017. Creațiile prezentate aici au stârnit aplauze din partea publicului de profil, fiind foarte apreciate sub aspectul designului original și al materialelor foarte bine puse în valoare. Sub marca Dizainăr, fondată de Mihnea Ghilduș, au fost apreciate în mod deosebit corpurile de iluminat. Puncte forte: combinații de culori și forme geometrice armonios îmbinate.

www.dizainar.ro
În jur de 25 de designeri români au fost prezenți la Koln, prin creațiile expuse sub cupola magazinului Dizainăr

În standul Dizainăr de la imm cologne 2017, au fost expuse produsele de design a 25 de artiști, toate fiind destinate uzului în casă – decorațiuni, accesorii home&deco, ceramică, corpuri de iluminat, textile, piese de mic mobilier. S-au remarcat covoarele de la Dare to Rug, scaunul Lana cu motive tradiționale, setul pentru living al atelierului Ciprian Manda, fotoliile retro ale Atelierului Mustață, corpurile de iluminat de la Arhifab..

www.dizainar.ro
Standul Dizainăr a prezentat o diversitate de creații – produse originale pentru casă

Tot în cadrul standului Dizainăr, taburetul Dice, realizat de Brut Concept, a atras atenția presei de profil prezente la Koln. Taburetul a fost prezentat în cadrul unei emisiuni tv, impresionând prin designul minimalist și lemnul masiv folosit în stare brută, cu accent pe imperfecțiunile naturale – crăpăturile și nodurile specifice acestui material.

Andrei Nagy
Design de la Dizainar

În urma unui parteneriat important, Dizainăr a semnat și o colecție de piese de mobilier de autor, o gamă de produse destinate zonei de dining, cu denumiri șic: “Low-Poly Cupboard”, “Low-Poly Table” și “Low-Poly Benches”. Piesele au fost concepute de designerii Mihnea Ghilduș, fondatorul platformei Dizainăr, Magda Traciu și Raul Cadar, și au fost lansate la Koln de către Bucin Mob, producător de mobilă cu experiență care anul acesta a decis să meargă pe mâna designului original..

www.dizainar.ro
Creații Dizainăr pentru producătorul Bucin Mob

“Prezența Dizainăr la Köln este un pas important, pe de o parte fiindcă piața germană este foarte deschisă spre designul românesc, și pe de altă parte datorită colaborării cu un mare producător de mobilier din România care a înțeles importanța designului în procesul de producție. Atât standurile Dizainăr cât și Bucin Mob au fost proiectate de echipa de creație Dizainăr și expun produse ale designerilor români. Bucin Mob Design Collection este curatoriată de Mihnea Ghilduș și conține produse proiectate de Constantin Alupoaei, Raul Cadar, Magda Traciu și Mihnea Ghilduș. Standul Dizainăr a prezentat creațiile noi, lansate în toamna lui 2016 la Bife-Sim în cadrul salonului New Romanian Design dar și piese devenite clasici ai designului românesc precum mobilierul din lemn masiv semnat Ciprian Manda, corpurile de iluminat Bulb 27 sau scaunul Lana semnat Alexandru Ioniță, Mihnea Ghilduș, Lana Dumitru, Photoliu.” a spus Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondator Dizainăr.

 

Publicitate
Publicitate