logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Metal Creativ: mobila tradițională a viitorului

Metal Creativ este unul dintre cei mai reprezentativi producători de mobilă românească, pentru că dincolo de calitatea materialelor și a execuției, designul și stilul reflectă bogăția motivelor tradiționale din arta populară românească.

metal_creativ-2118
Bancă Metal Creativ cu motive tradiționale din zona Basarabiei
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Ianuarie 2017

Despre Metal Creativ
Compania a fost înființată recent, în 2016, dar se bucură deja de mare succes pe piața românească, datorită colecțiilor originale lansate până acum. Ceea ce fac ei este o noutate, la baza căreia stă însă trecutul. Biroul de lucru se găsește în Târgu Mureș, dar echipa de management este prezentă peste tot în țară, la diverse evenimente, expoziții și târguri de profil organizate în România. Ceea ce este inedit la Metal Creativ este materialul de lucru, adică metalul. Piesele de mobilier sunt concepute din metal, partea decorativă fiind asigurată cu ajutorul cusăturilor în tabla perforată. Într-un an de zile, Metal Creativ a lansat deja cinci colecții de mobilier original, aducând în atenție două teme marcante – valoarea extraordinară a motivelor tradiționale din arta populară românească și nevoia de a prețui mediul înconjurător.

www.metal-creativ.ro
Metal și plante verzi – mai creativ de atât nu se poate!

Despre mobilierul Metal Creativ
Materiale de lucru: tablă perforată și fire textile pentru cusături. Stil: greu de încadrat într-un stil actual – e vorba de un stil nou, original, bazat pe simplitate și design. Mobilierul metalic este destinat spațiilor interioare și exterioare ale caselor private, spațiilor HoReCa, adică restaurante, baruri și hoteluri.

Colecții

Tradițional – concepută ca o legătură între meșteșugarii de ieri și designerii de azi. Piesele de mobilă sunt cusute cu motive tradiționale românești din diferite zone ale țării.

www.metal-creativ.ro
O bancă tradițională, extrem de rezistentă, creată pentru spații interioare și exterioare

Industrial – o reinterpretare originală a stilului vintage, cu accent pe cele două materiale de lucru tradiționale în România, lemnul natural și metalul.

www.metal-creativ.ro
Set Chitară

Urban – piese de mobilier pentru terase, foarte durabile și rezistente. Sunt create din metal perforat, vopsite în câmp electrostatic.

www.metal-creativ.ro
Colecția Urban – pentru spații exterioare

Mosse, mobilier cu viață – colecție creată în colaborare cu echipa de arhitecți de la Studio 2.1, având la bază conceptul de mobilier însuflețit. Ceea ce dă viață, spirit acestor piese de mobilă este componenta verde, adică elemente decorative din plante, mușchi, licheni.

www.metal-creativ.ro
Lemn, metal și plante verzi – colecția Mosse

Porți metalice – colecția de porți este inspirată de nevoia de a personaliza spațiile private, decorându-le cu câteo poveste personală. Porțile au mai multe tematici, în funcție de gusturile cumpărătorilor.

www.metal-creativ.ro
Porți metalice pentru povestea casei tale

Anul acesta, Metal Creativ a fost prezent la imm cologne 2017, prin intermediul ediției speciale a revistei Magazinul Mobilei, Furniture from Romania, un catalog al producătorilor de mobilă dornici să se lanseze pe piața internațională de profil.