logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Duval Furniture – scaune originale!

Duval Furniture merită atenția ʺconsumatorilorʺ de mobilă românească originală. Acest producător oferă caselor noastre scaune cum nu prea suntem obișnuiți să vedem prin România, adică cu un design atipic, inspirat din stiluri vechi, interpretate în stil contemporan.

duval-2105
Duval Furniture - scaune cu caracter
Andreea Chiru  |  23 Ianuarie 2017

Despre Duval Furniture
Duval Furniture este o afacere de familie, cu o experiență îndelungată, de peste 60 de ani, în producerea de mobilă românească. Trei dintre generațiile acestei familii s-au implicat practic în menținerea brandului pe piața românească, cu ambiții de extindere a numărului de clienți de pe piața internațională. Sediul companiei se află în Bihor, iar cei din domeniul HoReCa îi cunosc deja de ani buni drept producători de mobilier de excepție.  Principalul obiectiv al Duval Furniture este producția de scaune și mese, dar se primesc și comenzi personalizate pentru mobilă destinată camerelor de hotel, cafenelelor, barurilor și restaurantelor. Categorii de mobilier Duval Furniture: dining, bucătărie, office.

www.duvalfurniture.ro
Model Leone de la Duval Furniture

www.duvalfurniture.ro
Scaun Lotus, Duval Furniture

www.duvalfurniture.ro
Scaun Sony de la Duval Furniture

Despre scaunele Duval Furniture
Se încadrează în mai multe categorii – tapițate, netapițate și banchete – dar ceea ce le face cu adevărat originale este designul, o combinație între stilul clasic și cel modern. Astfel, rezultă modele de scaune ce sar în evidență prin curajul culorilor, prezența elementelor ornamentale și sursa de inspirație.

www.duvalfurniture.ro
Model Vlasia de la Duval Furniture

www.duvalfurniture.ro
Scaun Alegria de la Duval Furniture

Materiale de lucru: lemnul masiv ca structură și textile de calitate pentru tapițerie. Stiluri: de la stilul mobilei de artă adaptate zilelor noastre, până la interpretări moderne ale scaunelor folosite de lumea bună din secolele trecute.

www.duvalfurniture.ro
Scaun Andresa Gold, Duval Furniture

www.duvalfurniture.ro
Scaun Hermes, Duval Furniture

Anul 2017 a început pentru Duval Furniture cu o prezență apreciată de publicul internațional la imm cologne 2017, cel mai important târg de mobilă al anului, în Europa.

Publicitate
Publicitate