logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Canapeaua Ludy – singura playcouch din România

Pornind de la ideea de mobilier de zi pe care cei mici să-l folosească drept spațiu de joacă, s-a format pe plan internațional un adevărat trend al modulelor de burete transformabile. Poartă denumirea de playcouch și are la bază conceptul de soft play, fiind pe scurt o combinație de piesă de mobilă și jucărie cu rol în dezvoltarea armonioasă a copilului.

Canapeaua Ludy – singura playcouch din România
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Mai 2023

Acest gen de mobilier se întâlnește adesea în centre speciale unde copii își dezvoltă abilitățile motrice, dar în România a fost introdus în casele clienților de designerul Ionela Tudor, inspirată fiind de nevoile propriilor copii. Așa a apărut canapeaua Ludy, despre care designerul spune că este singura playcouch din țara noastră.

La origine, această piesă de mobilier a fost inspirată de moda japoneză a spațiului de dormit, adaptată la condițiile de somn din căminele studențești unde nevoia de confort se lupta veșnic cu lipsa spațiului. Adaptat la mobilierul pentru copii, playcouch face parte din acel tip de locuri de joacă indoor (din spațiile comerciale) prevăzute cu saltele care să-i lase pe copii să se joace în voie, fără să riște vreo accidentare.

Canapeaua Ludy este cu atât mai specială cu cât a fost concepută pentru uz acasă – un spațiu de joacă sigur care la nevoie se transformă în piesă de mobilier perfect integrată amenajării interioare. Are aspectul unei canapeluțe confortabile, pe măsura prichindeilor, dar beneficiile unui adevărat centru de dezvoltare motrică. „LUDY este un modul de motricitate și, totodată, un set de construcție, din burete, care la finalul sesiunilor de joacă se transformă într-o canapea, două fotolii sau pat.”, se arată pe site-ul Ludysworld.ro.

www.ludysworld.ro

Beneficii
• Copiii se pot juca în siguranță, fără riscul de a se accidenta
• Este ideală pentru cei cu vârsta de peste 8 luni, fiind potrivită pentru perioada de târât pe burtă și învățat primii pași
• Stimulează creativitatea în joacă, dând ocazia celor mici să-i transforme modulele în adevărate construcții de tip navetă spațială, palat, tunel, vehicul, tobogan, cort de camping etc.

www.ludysworld.ro
www.ludysworld.ro


Cum funcționează

Canapeaua Ludy conține patru perechi de module: două baze groase din burete, cusute între ele, două baze subțiri cusute între ele, două cotiere și două spătare triunghiulare, ducând la posibilități de configurare care mai de care mai năstrușnice. Modulele sunt îmbrăcate în huse detașabile și ușor de spălat, astfel că piesa este una simplu de întreținut chiar și pentru camera copilului.

www.ludysworld.ro

Așadar, mobilier modular, configurații nenumărate, siguranță și multă energie sunt caracteristicile acestei canapele multifuncționale pentru cei mici.

Publicitate
Publicitate