logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Catalogul IKEA 2021 este aici!

La aniversarea a 70 de ani IKEA, catalogul nu se mai distribuie acasă, ci poate fi descărcat cu un simplu click. Decizia a fost luată în contextul în care lumea modernă s-a adaptat tot mai mult soluțiilor virtuale, mai ales din pricina pandemiei de COVID-19.

Catalog_IKEA-5589
Poți descărca catalogul IKEA 2021 chiar acum!
Andreea Chiru  |  19 August 2020

Catalogul IKEA 2021 are aspectul unui adevărat manual de amenajare a locuinței, cu propuneri de mobilier dar și cu soluții de amplasare și folosire a pieselor de mobilă. Mai multă culoare, dar parcă și un pic mai mult stil natural – catalogul IKEA 2021 este o adevărată lume a organizării acasă. Poate fi descărcat online, deci la un click distanță, nu mai ocupă loc în casă, poate fi accesat și pe laptop, și pe telefon. Formatul a rămas la fel de eficient, fiecare amenajare având listate piesele de mobilă care o compun.
Spre diferență de catalogul în forma fizic, catalogul IKEA 2021 poate fi accesat pe secțiuni, după cum e fiecare interesat – paginile de mobilă pentru dormitor/living/bucătărie/băi etc. Îl puteți descărca de AICI.

„Pe lângă faptul că este mai convenabil și mai accesibil, catalogul digital oferă soluții creative și sfaturi avizate pentru transformarea oricărei case într-o casă de vis. Varianta extinsă a manualului este concepută pentru a inspira pe oricine, oricând și în orice loc, dar și pentru a duce experiența utilizatorului la un înalt nivel. Noile caracteristici, precum vizualizarea detaliilor despre produs printr-un singur click în cadrul imaginii de ansamblu a paginii,  evidențiază o experiență de cumpărături perfecționată și integrată”, se arată în comunicatul de presă IKEA.

Anul acesta Catalogul IKEA nu va fi distribuit. Această decizie reprezintă un pas important pentru obiectivul IKEA, acela de a avea un impact pozitiv în combaterea schimbărilor climatice până în 2030, oferind în același timp susținere oricui, oricând, în transformarea vieții de zi cu zi de acasă. Îndrăgita versiune tipărită a Catalogului va fi disponibilă gratuit, doar pentru ridicare, în magazinele IKEA, începând cu 1 septembrie.

www.IKEA.ro
www.IKEA.ro
www.IKEA.ro

Publicitate
Publicitate