logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mi TV Lux OLED – primul televizor transparent!

Tehnologia pentru acasă intră într-o nouă eră – Xiaomi anunță lansarea unui produs revoluționar care va schimba felul în care ne uităm la televizor. E vorba despre un model de televizor cu ecran subțire, fabricat cu maximă transparență. La propriu.

mitvlux2-5585
Un produs inedit, fabricat de Xiaomi/Mi.com
Andreea Chiru  |  18 August 2020

Cu ocazia aniversării a zece ani de activitate, Xiaomi lansează în China primul televizor transparent produs în serie. Pornește de la designul unui televizor obișnuit, numai că ecranul este complet transparent, reflectând interiorul încăperii în care se află. Modelul de televizor poartă denumirea Mi TV Lux OLED și are un preț pe măsura performanței: în jur de 6000 euro. Este primul televizor transparent disponibil publicului larg.

Televizorul Mi TV Lux OLED se bazează pe tehnologia TOLED, adică componente perfect transparente, toate firele, mufele și alte elemente care de obicei stau ascunse în carcasa neagră a unui televizor plat fiind mutate la bază, în piciorul rotund al televizorului. Ceea ce înseamnă că atunci când televizorul Mi TV Lux OLED este închis, arată ca o ramă foto din sticlă transparentă – se poate vedea totul prin ea. Când televizorul Mi TV Lux OLED este pornit, imaginile emise lasă impresia că plutesc în aer – o senzație chiar uimitoare. Ecranul primului televizor transparent din lume este unul evident ultrasubțire, de numai 5.7mm.

Lansat cu două zile în urmă, pe 16 august 2020, televizorul transparent Mi TV Lux OLED este disponibil la vânzare în China. Nu este deocamdată clar dacă primul televizor transparent din lume se va găsi cât de curând și pe alte piețe ale lumii.

www.mi.com
www.mi.com

Publicitate
Publicitate