logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Creative Night Talks – conferinţe online by Revista Atelierul

Sunteți pregătiți?! În 20 august 2020, la ora 21:00, Revista Atelierul lansează proiectul online Creative Night Talks – conferinţe online recurente, dedicate industriilor creative şi culturale româneşti. Scop: reactivarea comunității creative în jurul Revistei Atelierului şi a tuturor stakeholderilor din domeniu. Magmob este partener media.

creative_night_talks_fbevent-5582
MagMob este partener media al evenimentului/Revista-atelierul.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 August 2020

Proiectul Creative Night Talks își propune să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative, în contextual dificil al efectelor pandemiei de COVID-19.  Drept urmare, aceste conferinţe propun subiecte multidisciplinare şi transdisciplinare abordate de speakeri cu experienţă. Moderată de Mihaela Ion, fiecare conferinţă  va pune accentul pe modul în care speakerul s-a adaptat la schimbările din ultimele luni și la cum şi-a regândit afacerea creativă. 

"Aceste conferinţe sunt gândite pentru un public dornic să afle mai multe detalii despre statusul industriilor creative de la profesionişti. Industriile creative naţionale şi internaţionale sunt în plină schimbare, mai ales în contextul actual, unele branduri apar, altele dispar din lipsa de adaptabilitate. Această perioadă pandemică propune noi idei de afaceri, noi moduri de promovare creativă, noi strategii de marketing şi PR. Conferinţele Creative Night Talks vor aborda aceste subiecte şi, bineînţeles, vor încerca să ofere posibile traiectorii pentru creativii activi, dar şi pentru cei la început de drum. În fiecare zi de joi, cu câteva excepţii, de la ora 21.00 la 22.00, vă invităm să participaţi la Creative Night Talks, si astfel seara să fie rezervată ideilor şi industriilor creative”-  Mihaela Ion, moderatoare a Conferinţelor Creative Night Talks.

Agenda conferinţelor pentru lunile august – septembrie 2020

  • Pe 20 august, Angela Ciobanu, arhitect şi designer de bijuterie, deschide serile de joi dedicate proiectului Creative Night Talks iar pe 27 august reprezentanța România Messe Frankfurt, prin Mircea Stoica, va povesti despre târgurile internaţionale realizate de Messe Frankfurt, cu predilecţie despre Christmasworld.
  • Luna septembrie începe cu arh. Mihaela Zamfir, şef de lucrări la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu şi fondatoare a studio-ului de arhitectura M.M.Z.
  • Pe 10 septembrie, arh. Cristiana Zgricea va povesti despre modul în care studoul său de arhitectură s-a adaptat la schimbări şi care sunt cele mai recente proiecte ale sale.
  • David Sandu ne va povesti pe 24 septembrie despre Romanian Jewelry Week, un proiect internaţional aflat la prima sa ediţie.

Conferinţele online Creative Night Talks propun o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici, în domeniul creativ şi cel conex. Speakerii sunt invitaţi să ia cuvântul direct din atelierul lor sau din birou, pentru a transmite acel sentiment de familiaritate cu care suntem obişnuiti în această perioadă. Prin prisma desfăşurării lui online,  proiectul Creative Night Talks contribuie la facilitarea accesului la cultură pentru categoriile de public ce locuiesc în zona dinafara centrelor urbanistice de cultură şi care nu ar avea acces la astfel de evenimente cu speakeri cu un know-how pluridisciplinar.

Vă recomandăm să folosiţi hastagul #CreativeNightTalk, să urmăriți evenimentul pe Facebook https://bit.ly/3iFnh7e și site-ul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.  Conferinţele online sunt parte dintr-un proiect amplu de dezvoltare a industriilor creative, în luna septembrie Revista Atelierul urmând să înceapă şi cursuri personalizate dedicate creativilor.

Publicitate